хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Проголосуйте, будь ласка.

  • 05.06.15, 15:30
Все ще боїтесь українських нардепів?

Новости Украины / Политика в Украине
 Ярош пригрозил разогнать Марш равенства и отказаться от Евросоюза

Ярош пригрозил разогнать Марш равенства и отказаться от Евросоюза

Запад пытается популяризировать гомосексуализм в Украине, однако это не значит, что ЛГБТ-сообщество сможет провести свой Марш равенства в столице.

Такое заявление сделал лидер Правого сектора Дмитрий Ярош. Он обвинил Запад в откровенно пропаганде гомосексуализма и отметил, что, несмотря на множество других более важных занятий Правому сектору придется оставить их, чтобы разогнать так называемый Марш равенства. По словам Яроша, ЛГБТ-сообщества исповедуют очень агрессивную политику, не воспринимающую инакомыслие. При этом они полностью разрушают мораль и понятие семьи. Запад пытается давить на нынешнюю власть, чтобы протолкнуть идеологию ЛГБТ. Однако война с Россией ясно продемонстрировала, что Украине следует искать союзников не в Евросоюзе, а среди стран центрально-восточноевропейского региона – Польши, Румынии, Балтийских государств.

Ранее мэр Киева Кличко призвал ЛГБТ-сообщества отказаться от идеи Марша в то время, как на Востоке Украины идет война, а идеология ЛГБТ вызывает бурные споры среди населения.


6%, 1 голос

24%, 4 голоси

71%, 12 голосів
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
15

Коментарі

16.06.15, 14:01

От від Яроша такої фігні не чекала. Йому більше нічим займатися?

    26.06.15, 19:36Відповідь на 1 від ab absurdo

    От від Яроша такої фігні не чекала. Йому більше нічим займатися?А хто ще може педрилам?

      36.06.15, 20:41

      А нехай проводять свій парад!
      Відвезти їх на нейтральну полосу до Лугандонів, і нехай там вільно і сміливо демонструють свої уподобання!

        46.06.15, 21:56Відповідь на 3 від Кривовус

        От я з вами категорично не згодна. По-перше, це був не гей-парад, а демонстрація за гендерну рівність. По-друге, хто з ким і як мене не обходить. Це насамперед була демонстрація а не той гей-парад, що ви собі уявили. Ну вийшло чоловік триста - і що? Кого це чухало? А так за провокаційною ініціативою Яроша всякі лайфньюзи отримали гарну картинку. Це до того, що всякі гей-паради в Європі, щоб ви знали, організовує місцева влада, залучаючи до них артистів, щоб заманювати до себе туристів. Справжні геї воліють себе не рекламувати

          56.06.15, 22:45

          Люди будьте терпимі . Чому ви все і відразу хочете забороняти . Парад в Україні то парад чому ні ? Хай проводят на головній площі доунбаса , тим більше що там багато їхніх

            67.06.15, 01:03Відповідь на 5 від div777

            Люди будьте терпимі . Чому ви все і відразу хочете забороняти . Парад в Україні то парад чому ні ? Хай проводят на головній площі доунбаса , тим більше що там багато їхніхЯ перепрошую, а Ви на головній площі Донбасу хоч раз були?

              77.06.15, 01:07Відповідь на 4 від ab absurdo

              В Ізраїлі нехай проводять гей-паради, а то самі самобогообрані плодяться й розмножуються, а всім іншим народам операція "Золотий мільярд" уготована.

                87.06.15, 01:09Відповідь на 4 від ab absurdo

                Мене тішить, що в гівносоюз ніхто не хоче вступати!

                  Гість: BLACK-RED

                  97.06.15, 10:36

                  http://gazeta.ua/articles/regions/_pravij-sektor-pid-chas-marshu-u-lvovi-visunuv-pretenziyi-poroshenku/630365; )

                    107.06.15, 10:37Відповідь на 4 від ab absurdo

                    От я з вами категорично не згодна. По-перше, це був не гей-парад, а демонстрація за гендерну рівність. По-друге, хто з ким і як мене не обходить. Це насамперед була демонстрація а не той гей-парад, що ви собі уявили. Ну вийшло чоловік триста - і що? Кого це чухало? А так за провокаційною ініціативою Яроша всякі лайфньюзи отримали гарну картинку. Це до того, що всякі гей-паради в Європі, щоб ви знали, організовує місцева влада, залучаючи до них артистів, щоб заманювати до себе туристів. Справжні геї воліють себе не рекламуватиТо я ж і кажу: - хай оті бички і телиці на фронті свою гендерність виявляють!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна