хочу сюди!
 

СУПЕР-жінка

59 років, терези, познайомиться з хлопцем у віці 60-70 років

Звернення до народу України.

  • 30.04.14, 18:30

Знаєте, існує велика моральна різниця між нездатністю виконувати взяті на себе обов"язки через некомпетентність і просту недолугість, що можна запідозрить у Сюмар та Парубія, і продажною чи відверто зрадницькою позицією Турчинова і Авакова.
Та з точки зору державного управління і те і інше просто означає нездатність до керування державою в сьогоднішніх складних умовах. Совісті і самокритичності від цих горе-керівників ждати вже годі. Добровільно признати свою неспроможність та відповідальність за безперервні поразки вони також не здатні.
Як нездатні до адекватної оцінки ситуації 450 паразитів і відвертих ворогів України, що 2 місяці після революйії чомусь засідають в Раді. Вчора вони як пацієнти дурдому обсуждали якісь ефемерні зміни до конституції, коли озброєні бандити захоплювали Донецьку і Луганську область. І після такої кричащої події мовчки і спокійно розішлись "святкувати" до 4. 05-го. 
Питання, чи буде до того часу ще існувати незалежна Україна, їх олімпійський спокій і самодовольство не хвилює.
Таким чином, наявна повна неадекватнісь та безвідповідальність всіх гілок влади. І виходів з ситуації залишилось два.
Або мільйонний майдан розпускає імпотентний тимчасовий уряд разом з Радою і створює уряд національного порятунку з небагатьох ще наявних чесних і компетентних політиків.
Або той же майдан приймає звернення до ООН ввести тимчасову її адміністрацію в Україні перед лицем зовнішньої агресії і масової зради серед політиків теперішнього тимчасового уряду. Який явно підігрує ворогу і веде справу до зриву президентських виборів.


16

Коментарі

130.04.14, 18:52

Як це не сумно,але мабуть таки когось з ООН прийдеться запрошувати! Бо ті блять ,безхребетні в Киеві ніхрена не можуть зробити!

    230.04.14, 18:54Відповідь на 1 від taras021

    Як це не сумно,але мабуть таки когось з ООН прийдеться запрошувати! Бо ті блять ,безхребетні в Киеві ніхрена не можуть зробити!І НЕ ХОЧУТЬ! Для чого дратувати окупанта? Краще йому піднести все, що він хоче на блюдечку з блакитною каємочкою.

      330.04.14, 20:00

      От знаєте, Путін спить і бачить, щоб у нас буза проти влади почалася. Що за істерики? Потерпіть до виборів, а інакше опинитесь в Росїі раніше, ніж думаєте.

        430.04.14, 20:15Відповідь на 3 від ab absurdo

        От знаєте, Путін спить і бачить, щоб у нас буза проти влади почалася. Що за істерики? Потерпіть до виборів, а інакше опинитесь в Росїі раніше, ніж думаєте.З 11 травня ми, як кримчани, будемо причислені до Раші. Зараз неофеційно ми ВЖе їхні бо київська влада вже навіть не намагається звільняти східні міста від рашиських бойовиків та сепаратистів. Сьогодні мав відбутись черговий КРИВАВИЙ мітинг "За єдину Україну", але його провести просто НЕ ДОЗВОЛИЛИ. Самооборона слабенька бо справжніх українських патріотів тут мало і ніхто ні зброєю, ні всією необхідною військовою амуніцією не забезпечені. Так що Твій заклик виходити на вулиці тут не дієвий.

          анонім

          530.04.14, 20:58

            630.04.14, 21:17Відповідь на 3 від ab absurdo

            От знаєте, Путін спить і бачить, щоб у нас буза проти влади почалася. Що за істерики? Потерпіть до виборів, а інакше опинитесь в Росїі раніше, ніж думаєте.Які вибори?! Жидовладі не потрібні вибори. Там вже все домовлено з путіним. Вони впеціально допустили на територію України диверсантів-терористів. Бо самі з народом не справляться. А ті уроди допоможуть.

              730.04.14, 21:23

              "Кто защитит украинцев ...?"(с)
              Турчинов сегодня в обращении по к .... УЖЕ и ответил
              - "Да, сами себя и защищайте ..."
              ----

                830.04.14, 21:53Відповідь на 4 від Alter ego*

                Не будете. Ви йому непотрібні

                  930.04.14, 22:03Відповідь на 6 від ЛанаСкала

                  От знаєте, Путін спить і бачить, щоб у нас буза проти влади почалася. Що за істерики? Потерпіть до виборів, а інакше опинитесь в Росїі раніше, ніж думаєте.Які вибори?! Жидовладі не потрібні вибори. Там вже все домовлено з путіним. Вони впеціально допустили на територію України диверсантів-терористів. Бо самі з народом не справляться. А ті уроди допоможуть.Це все базарна брехня. Читайте інтернет. Шо ви до тих жидів причепилися? Грамотна ж жінка! Ви знаєте, влада у нас просто безсила, ментів практично немає, СБУ теж. Вони видають накази, а їх нікому виконувати. Тупо нікому. народ дивиться на владу, а влада дивиться на народ. І що? А треба самоорганізовуватися. І тоді владі не буде куди подітися. 45 мільйонів не справляться із гопниками? навіть озброєними

                    1030.04.14, 22:09Відповідь на 9 від ab absurdo

                    Це просто обурює! Саме для цього ваш аваков і пастир тур РОЗЗБРОЮВАЛИ населення??? ЩОБ ВОНИ ЗДОХЛИ, як паршиві пси!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна