Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Звернення до Вас.

  • 16.03.14, 15:00
Дорогі друзі, не дивлячись на те, що в топі давно публікуються замітки на політичну тему, мої досі неможливо поставити заміткою години і не потрапляють в стрічку оновлення блогів. Тому, уклінно прошу Вас максимально поширити ось таку просту істину, яка повинна дійти до кожного ура-патрійота, що ратує за Рашу та ліліПутіна. А саме: цей недомірок з манією величі, прикриваючись красивим брехливим лозунгом "собіратєля зємєль руССкіх" (хоч в історії й природі існувала одна Русь, а саме Київська, без якої Московія ніяк не може стати Руссю), насправді навкруг своєї злиденної РФ, з допомогою війни й розрухи, з квітучих курортних сусідніх республік створює жахливу злиденну зону, так звану ЗАЛІЗНУ ЗАВІСУ, задля того, щоб відгородити громадян РФ від розвинених і демократичних країн що розвиваються в єдиній сім'ї  Європейського Союзу, захищеного парасолькою НАТО, завдяки чому їм не потрібно тратити значні кошти на армію та обороноздатність своїх держав, а підвищувати свій соціальний та економічний рівень. Фактично Кремль створює штучні  ЗОНИ ВІДЧУДЖЕННЯ, страшилки "СТАЛКЕРА" для лохів РФ щоб вони не бажали жити і не бачили, як живе все світове людство. Найсвіжішим доказом є ось ця відмова кремлівського шизофреника від своєї вчорашньої обіцянки-цяцянки для кримчан:
http://vesti.ua/krym/42607-rossija-vremenno-otkazalas-ot-polnogo-finansirovanija-kryma Все інше можна побачити своїми очима в тих кусках НЕПРИЗНАНИХ РЕСПУБЛІК, які вже "відкусили" війська Раші, а це Чечня, Північна Осетія, Абхазія, Придністров'я, а із сьогоднішнього дня, Крим.
НІКОГО цей упир брати на баланс Раші не збирається!
Не варто забуватись про те, що апетити недомірка на цьому не скінчуються. Гарячі точки повзуть далі - на східні області України, де тільки наростає хвиля сепаратизму, тотальної БРЕХНІ та насилля, а тому потребує негайного втручання СБУ та української САМООБОРОНИ.
 Друзі, прошу Вас не бути байдужими і пам'ятати, що всі самі жахливі злочини людства робляться із мовчазної згоди оточуючих. "Борімося й поборемо, нам Бог помагає".

55

Коментарі

анонім

1116.03.14, 16:50

ОК!

    1216.03.14, 16:57

    Пане Алло, я завжди читаю ваші статті й поширюю. Вони змістовні й актуальні.
    Але те, що їх не читають алкоголіки-гопніки, вже не ваша провина.

      1316.03.14, 17:05Відповідь на 12 від М_Ірина

      Це звернення саме до Вас, мої друзі й подруги. Я вважаю, що з мене "корона не звалиться" пояснювати ці прописні істини неосвіченим пролетарям та люмпенам, до чого й закликаю вас. Дякую.

        1416.03.14, 17:42

        Человек слова... Сказал, а потом забрал

          1516.03.14, 17:53Відповідь на 2 від Natalyl

          Ці "завойовники" з голими задами й досі не розуміють того, що я написала в замітці. Потрібно змінювати їх стереотипне мислення і дурні сумнівні пріоритети.

            1616.03.14, 18:08

            А я то думав чому так впевненно себе подяться і міліція і прокуратура.Дивився як проросійськи тормознули колону військових під Волновахой.Люди ви що то президента зека обираете то дурниць робите як це можно військову колону зупинити на тереторії держави з прапорами іншої держави.Ау Українці.

              1716.03.14, 18:39Відповідь на 3 від Alter ego*

              Але у кожного з нас є друзі, які всилу своєї слабкої активності на сайті або незацікавленості в політичних питаннях, залишились у вільному плаванні. Якщо поширити коротку думку про те, що Пуця будує залізну завісу із танків та розрухи для СВОЇХ рабів тюрми народів під назвою РФ, то рано чи пізно, ця істина дійде навіть до самих твердолобих. Дякую.А мені один тип написав що він за Путіна віддасть життя,що все що робить Путін того хоче бог і якщо воювати з росіею то це воювати з богом,а от людям які цього не розуміють не мае сенсу жити на світі,так росіяни його всі підтримали,і це житель Кіровоградщини

                1816.03.14, 19:25Відповідь на 6 від Alter ego*

                Поширил
                Тепер слідкуйте за тим, що робиться на сході України, яка дійсно давно потребує захисту й негайного втручання СБУ та САМООБОРОНИ.
                Яка там СБУ, яка нахрен "самооборона" - коли на Чолі Влади стоять ОСВИСТАНІ МАЙДАНОМ (тобто Народом України!) САМОЗВАНЦІ!
                КРИМ вони ВЖЕ ПРОСРАЛИ!
                Те ж саме чекає дуже скоро Схід та Південь Украіни!
                "Упізнаєте їх - по їх СПРАВАХ, а не по речах"
                \Ісус\
                А справи такі, що найбільші сепаратісти, які спричинили РОЗВАЛ УКРАЇНИ - це і є тії наші самозвані правителі!

                  1916.03.14, 19:31Відповідь на 18 від Богдан Ляшко

                  Я чи не щодня пишу одну і ту ж фразу:"Куди дивиться Майдан?" Чи їхня хата скраю? Радіють, що у східняка корова здохла?..РаССєйський чобіт, тут НЕ ЗУПИНИТЬСЯ!!!

                    2016.03.14, 19:33Відповідь на 17 від Korsar-K

                    Цей недороблений є і нашою НЕДОРОБКОЮ!!! В холодній війні треба теж вчитись перемагати, а не займатись одним спамом їхніх пропагандиських заміток! Вони НАС перемогли!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна