Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Элла

44 роки, стрілець, познайомиться з хлопцем у віці 40-54 років

Свєдьом фсьо к нулям?..

  • 04.03.14, 15:45
Путин про Будапештский меморандум: Никаких обязательств мы не имеем
liar
Сегодня, в 13:52

Россия не обязана соблюдать обязательства, данные предыдущим властям Украины, после того, как в стране произошла революция. Такое мнение президент России Владимир Путин высказал на пресс-конференции, посвященной конфликту с Украиной.

Путин утверждает, что в Украине произошел антиконституционный переворот, но, поскольку Запад и новые украинские власти называют его революцией, то «в результате революций создается новое государство, как это было в 1917 году».

Поэтому, уверен президент России, никакие предыдущие обязательства не имеют значения. В том числе и условия Будапештского меморандума, которым Россия гарантировала территориальную целостность Украины взамен на отказ Киева от ядерного оружия.

Напомним, 1 марта Совет Федерации Федерального собрания РФ единогласно поддержал обращение президента России Владимира Путина о вводе войск в Украину.

На территории Крыма уже находится более 15 тыс. военнослужащих России и около 50 единиц техники, среди которой есть бронированные автомобили и бронетранспортеры. Постоянно ведется попытка захвата украинских воинских частей.

P.S. То може й ми теж йому НІЧОГО не винні? Хтось з Вас у містера Пу щось позичав?

Вчора весь вечір угробила на переконання давнішньої російської подруги в тім, що нас НІ ВІД КОГО І НІ ВІД ЧОГО, окрім ЇХНІХ бритоголових "тітушок", що прибули в автобусах з номерами із Вітебська, не потрібно "спасать", що ми мріємо щоб до нас примчались "бандери" і "насіловалі нас"!smutilihug 

 В результаті - даремна втрата часу. Таке враження, що розмовляла зі Стіною Плачу.stena Згадала счястлівоє дєтство, коли мусила годинами вислуховували спічі члєнов правітєльства кпСС о том, как оно о нас заботіцца.. .і как ми єго тоже любім.love Залізна завіса сирисири НЕ ВПАЛА! Вона НАЗВУ ЗМІНИЛА! Тепер називається Тайожний Саюз.whosthatstop

smeh А саме цікаве, що ця дама в кінці розмови виставила мені рахунок за газ!!!rofl Ви знаєте скільки Україна Газпрому винна за спожитий і не спожитий газ? Я ні. Вона ЗНАЄ!!!dada  chih

Путин - у меня к Януковичу другие чувства

16

Коментарі

14.03.14, 16:06

Хай молиться.........Аллах Акбар йому!

    24.03.14, 16:10

    по нулям ...и флот его и долги Януковича, которых народ не просил

      34.03.14, 16:13Відповідь на 1 від БілаКоролева

      Хай молиться.........Аллах Акбар йому!То ж НЕ БУДЬТЕ ТАКИМИ НАЇВНИМИ, як вони! Не бідам і вбитим та пораненим нашим дітям, окупованим і приниженим офіцерам Українських ВМФ та прикордонним військам вони "співчувають", а мабуть заздрять, що нас "насілуют "бандери" і лічно тафарісчь Ярош! Як лохторах ялинковича, знають лиш ОДНЕ "страшне" ПРІЗВИЩЕ "нациста-екстрєміста".

        44.03.14, 16:15Відповідь на 2 від zorronegro

        по нулям ...и флот его и долги Януковича, которых народ не просилФсьо ф спам!

          54.03.14, 16:16Відповідь на 3 від Alter ego*

          Хай молиться.........Аллах Акбар йому!То ж НЕ БУДЬТЕ ТАКИМИ НАЇВНИМИ, як вони! Не бідам і вбитим та пораненим нашим дітям, окупованим і приниженим офіцерам Українських ВМФ та прикордонним військам вони "співчувають", а мабуть заздрять, що нас "насілуют "бандери" і лічно тафарісчь Ярош! Як лохторах ялинковича, знають лиш ОДНЕ "страшне" ПРІЗВИЩЕ "нациста-екстрєміста".Я НЕ ЗНАЮ ПРО ЩО ВИ?!!
          Але ми працюэмо.......

            64.03.14, 16:29Відповідь на 5 від БілаКоролева

            Хай молиться.........Аллах Акбар йому!То ж НЕ БУДЬТЕ ТАКИМИ НАЇВНИМИ, як вони! Не бідам і вбитим та пораненим нашим дітям, окупованим і приниженим офіцерам Українських ВМФ та прикордонним військам вони "співчувають", а мабуть заздрять, що нас "насілуют "бандери" і лічно тафарісчь Ярош! Як лохторах ялинковича, знають лиш ОДНЕ "страшне" ПРІЗВИЩЕ "нациста-екстрєміста".Я НЕ ЗНАЮ ПРО ЩО ВИ?!!
            Але ми працюэмо.......
            Всьо о том же! "О главном". О "бл@тской к нам, "хохлам".

              Гість: Dzeyms

              74.03.14, 18:15

              а )(ули флот "стаит" до "семнадцатава"???забирайтесь на )(ер!!

                84.03.14, 18:34

                На жаль, совків переконати неможливо. Треба тільки насилувати

                  94.03.14, 18:56

                  Може, Янукович його заразив шизою?Обидва в неадекваті!

                    104.03.14, 18:58Відповідь на 9 від ab absurdo

                    Може, Янукович його заразив шизою?Обидва в неадекваті!Мабуть Шариков покусав?
                    То ніяк не зрозумію, пустив його Пуця в розход чи ще для відмазок в казематах тримає?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна