Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Геть прохіндєїв охєндовських з ЦВК!

  • 28.02.14, 10:20
«Правий сектор» і «Спільна справа» вимагають замінити склад ЦВК і виборче законодавствоВівторок, 25 лютого 2014 19:40
«Правий сектор» і «Спільна справа» вимагають замінити склад ЦВК і виборче законодавство

Представник громадської організації зазначив, що організації пропонують провести зміни до законодавства, залучивши до цього представників громадських організацій із подальшим експертним висновком Венеціанської комісії. Активісти також вимагають провести розслідування та покарати всіх організаторів і учасників фальсифікацій попередніх виборів.

 

 

Олександр Шевченко,  представник ГО "Спільна справа":

 

- Йти на вибори зі старими фальсифікаторами, ми вважаємо, злочинним по відношенню до Майдану. Тому ми вимагаємо кардинально змінити склад Центральної виборчої комісії:



11

Коментарі

Гість: NeManul

128.02.14, 11:16

Та спільна справа трохи провокаційна

    228.02.14, 12:05Відповідь на 1 від Гість: NeManul

    Та спільна справа трохи провокаційнаТа бачу навіть по керівнику з яскраво-українським прізвищем і яскраво-протилежною зовнішністю.

      328.02.14, 13:15

      Змінити склад ЦВК і склади всіх виборчих комісій. Внести поправку до закону про вибори Президента України. Вилучити статтю "Грошова застава" як таку, що суперечить ст. 38 і 71 Конституції України - Виборці мають право ВІЛЬНО обирати і бути обраними. Досить грати з наперсточниками. Аргумент, що застава є стримуючим фактором бо в б'юлетень не помістяться всі кандидати є шулерство. Затвердити б'юлетень з однією графою, де виборець сам впише дані свого обранця. + економія коштів і паперу.

        428.02.14, 13:34Відповідь на 1 від Гість: NeManul

        ?
        предложение нормальное

          528.02.14, 13:35Відповідь на 3 від Мир о Люб

          а где то уже это предложение вносилось?

            628.02.14, 13:42Відповідь на 4 від ir-ris

            ?
            предложение нормальное
            И я того же мнения.

              728.02.14, 13:50Відповідь на 6 від БілаКоролева

                828.02.14, 18:04

                учора подзвоним знайомий він був на сусідней дільніці.каже якась назвав призвіше вже зібрала команду на вибори.я реготав.згадав свою єпопею з виборами мене призначили за трі дні до виборів.дзвонять і кажуть що я призначен головою на дільницю.я навіть уявити не міг що це і як поводитися.але партії потрібно значить вперед.приходжу а мені ні ключей ані печатки не надають.я дзвоню у дупозиційну контору і кажу так і так.приїдте допоможить що і як а я сам буду вимогати.тільки по телефону зі знайомим УКРАЇнцем брал інструкції.потім я втомився ці не приїздять а приїхали районні і починае мені пояснювати що люди тут з народження працюють на виборах можно казати приватизована ця частка дільниці.ні кажу партія призначила то я повинен виконати наказ.ні я іду додому.і піщов з дупозиції немає нікого а

                  928.02.14, 18:13Відповідь на 8 від Gogilo

                  а наздогоняе мене цій районний і пропонує домовитися бо фінансово відповідальна секретарь а я голова повинен прийняти все.я кажу нехай олівці рахують вони а мені ключи та печатку.справа у тому що я тут народився і мешкаю але не дуже пропіарен як наші дупозиціонери.навіть якись спробував мені погрожувати але мені довелось розповісти йому що я у цьому залі тренувався на боксе.і він стух.і таки наївні так себе поводять що нибито я незнаю що у них друга зв'язка ключів до сейфа а що я можу зробити.просто довелось досліджувати що і як робиться.і якщо залишать усіх на місцях то яник виграе вибори на 120%.а согодні на зупнці зустрів разом були вона з іншої партії Якесь чорноморске параходство чи морячка так звалась іхня партія але конкретно не казала

                    102.03.14, 18:47