хочу сюди!
 

Катерина

42 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Звернення Анатолія Гриценка до українців.

  • 21.01.14, 09:37
Анатолій ГриценкоУкраїнський політик, міністр оборони (2005—2007), голова Комітету ВР України з питань нацбезпеки і оборони (2007-2012), голова Підкомітету з протидії відмиванню брудних коштів (з 2012), лідер партії "Громадянська позиція". Полковник запасу.
Ілюзій не було – боротьба буде тривалою і жорсткою!03 грудня 2013, 17:56

Перше. Попереду – тривала і жорстка боротьба. Часом жорстока, але не із-за нас з Вами (ми мирно захищаємо свої законні права і свій законний вибір) – жорсткими і жорстокими будуть дії Януковича. Це вже очевидно.

Друге. Дотепер найжорсткіше проти нас діяв Беркут МВС, інші силові структури не втручалися. Деякі з них (армія зокрема) й надалі стоятимуть осторонь, інші – готові, але не отримали наказу. Ситуацію відслідковуємо. Але...

Третє. За достовірною інформацією, на арену готовий вийти новий гравець, набагато небезпечніший, ніж Беркут – заздалегідь підготовлене бандитське формування, більше дивізії за чисельністю (20000+), ніде не зареєстроване і ніякій із держструктур не підпорядковане. Створене на основі тіньових охоронних структур кримінального світу. Порівняно з ними, "тітушки" – то хлопчаки.

Четверте. Бандити готові, за наказом, до відкритих силових дій, замаскованих провокацій, актів устрашіння – проти політичних і громадських лідерів (різного рівня), проти журналістів і координаторів Майдану і Майданів у регіонах. Можуть діяти без ідентифікації, або провокаційно під будь-якими прапорами, як вкажуть. Формально, вони не асоціюються з владою, що ускладнює протидію в рамках правоохоронної і судової систем (при всій їхній і без того підконтрольності владі).

П'яте. Найбільше бандити бояться викриття (публічності), звідси особлива роль телебачення і преси. А ще вони бояться організованої сили, звідси особлива роль афганців і офіцерів, солдат з досвідом миротворчих місій.

Шосте. Думаю, що наш "стратегічний партнер" (разом із українським кумом) придумав нову стратегію щодо України: аби відрізати нам шлях до Європи, зовсім не обов'язково втягувати Україну до Митного союзу. Тієї ж мети можна досягти, "умивши Україну кров'ю" – організувати численні провокації силового характеру (до чого схильна чинна влада), аби у підсумку Євросоюз і Захід в цілому самі відсахнулися від такої України, аби після того Янукович відрізав собі (а головне, нам усім) шлях до Євросоюзу.

Сьоме. Їхня мета – силові провокації проти Майдану. Наше з Вами завдання – протидія і недопущення силових провокацій! Повторюю: недопущення і протидія, як би комусь не хотілося почесати кулаки, тим більше що влада того заслужила.

Восьме. Своїми діями влада рве країну на дві частини, Схід і Захід, це вже видно. Ми своїми діями – маємо країну єднати! Бо наша сила – в єднанні і масовій, народній підтримці. І основа для такого єднання у нас з Вами є – це європейські устремління більшості громадян і переважної (!) більшості – серед молоді, насамперед студентства, причому в усіх без виключення регіонах. Молодь ніколи не піде назад до совка, і саме молодь допоможе нас з Вами, різного віку й різних професій, об'єднати для спільних дій. Я в цьому глибоко переконаний! Найбільш ефективним об'єднання буде під двома прапорами – України і Євросоюзу.

Дев'яте. Боротьба в нових умовах потребує набагато більш ефективної координації зусиль, організації, порядку і дисципліни. А ще – більшої довіри одне до одного. Минулі невдачі, поразки, травми й розчарування, скепсис і скиглення – маємо залишити позаду і рухатися вперед.

Десяте. Знаю, що лідери опозиції, як і кожен із нас, зараз це усвідомлюють. Усвідомлюють краще ніж позавчора, чи вчора – життя змушує. План дальших дій в основі своїй також є, він коригується і уточнюється постійно. Остаточно прийняті рішення і найближчі завдання оголошуються на Майдані, усі разом ми з Вами маємо їх виконувати.

І найголовніше. Впевнений, що українська влада недооцінила народ, нас з Вами. Жорстокість нас не злякала – навпаки, вона піднімає ще більше людей. Люди розуміють, що злякатися зараз – це боятися потім усе життя. Вірю, що влада побачить ще не один сплеск Майдану – не 100, чи 300 тисяч, вона побачить мільйон громадян на вулицях! Свій вибір і свої цінності ми з Вами захистимо. Іншого вибору немає, врешті – не здаватися ж бандитам, вірно?

28

Коментарі

121.01.14, 09:54

Відправив всім, хто в друзях, і йду.

    221.01.14, 09:54

    почитай там внимательно комментарии.

      321.01.14, 11:22

      Перепост

        421.01.14, 11:27

        Гарні слова, як завжди, але чому ж ти, голубе, разом з ющенком , бувши "противсіхом", привів янучар до влади?
        Може для того щоб тепер повчати нас, як з тим боротися?

          521.01.14, 11:57Відповідь на 4 від Кривовус

          Гарні слова, як завжди, але чому ж ти, голубе, разом з ющенком , бувши "противсіхом", привів янучар до влади?
          Може для того щоб тепер повчати нас, як з тим боротися?
          Авже ж не такі: http://blog.i.ua/community/662/1341385/#comments заклики без визнання своєї провини і каяття, щоб перегорнути ганебну сторінку історії і рухатись вперед, не повторюючи із ВІКУ в ВІК одні і ті ж помилки, що давно вже мають особисту назву "укераїнські граблі" та допомогають ворогам царювати за принципом:"Розділяй і володарюй".Саме ТАКІ "розумники" ТЕПЕР сіють розбрат в середині Майдану, не даючи можливості обрати ЄДИНОГО ЛІДЕРА НАЦІЇ.

            621.01.14, 12:00Відповідь на 3 від М_Ірина

            Як на мене, то я б прикріпила рекомендації, які дає Ю.В.Т. про те, як боротись із нелегітимно прийнятими і вступившими в силу ганебними антиконституційними законами колєсніченка-олійника.

              721.01.14, 12:02Відповідь на 2 від ir-ris

              почитай там внимательно комментарии.Кого? Таких противсіхів, як Бо, що люблять копирсатись в минулому політиків? Чи злобних україноненависників?

                821.01.14, 12:03Відповідь на 4 від Кривовус

                http://news.eizvestia.com/news_politics/full/762-klyueva-stavyat-na-peregovory-tolko-togda-kogda-nuzhno-kogo-to-razvesti-ili-ku pit-bogoslovskaya-video

                  921.01.14, 12:04Відповідь на 6 від Alter ego*

                  єто тоже ее рекомендации
                  http://news.eizvestia.com/news_politics/full/762-klyueva-stavyat-na-peregovory-tolko-togda-kogda-nuzhno-kogo-to-razvesti-ili-ku pit-bogoslovskaya-video
                  п. с. убрать пробелі

                    1021.01.14, 12:06Відповідь на 4 від Кривовус

                    пробелы убрать. Вопрос кто виноват достаточно спорный.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна