Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Любитель броньовиків.

  • 05.12.13, 11:41
Януковича - до суду за державну зраду!
1.12. 2013 року під адміністрацією президента. Група молодиків під орудою агента кремля Корчинського картинно провокувала правоохоронців, що охороняли будівлю. Провокатори в супороводі міліції були підвезені на місце події міліцейськими автобусами. Міліцейський начальнок підігнав "на висхідні позиції" будівельний ескаватор-погрузчик. (Сам Корчинський ще 2002 року викритий яа агент ГРУ, та завдяки засиллю путінських агентів серед української влади уник покарання. Після чого демонстративно відійшов від політики і багато років писав псевдофілософські блоги. А тут такий запал!)
Та головне навіть не це. Коли ситуація була досить розігріта, Корчинський скомандував своїм "бійцям"-провокторам "Присесть", що вони і зробили! А телеоператори, лікарі і просто перехожі ні. Виявилось, що цю команду знав і нападавший беркут. Це був кодовий знак "я свій". І побиті і арештовані були всі, хто стояв чи біг. А Корчинський і його команда провокаторів спокійно пішли. Зараз Корчинський вже в Москві. Жде нагороди від Путіна. А відносно побитих сторонніх осіб посилено фабрикуються кримінальні звинувачення в тяжких злочинах - згідно сценарію.
Та питання не до Корчинського. Питання до номінального президента Януковича. Чому ввірені йому силові відомства разом з кремлівськими спецслужбами проводять явну і криваву провокацію проти держави Україна? За яким явно проступають контури зловісного плану звернення Януковича до Росії за "Допомогою проти антидержавного перевороту" за південноосетинським сценарієм. 
Таким чином, участь президента Януковича у антиукраїнській операції спільно з іноземними спецслужбами не може кваліфікуватись інакше, як державна зрада. Він підлягає негайному відстороненню від влади і відданню під суд. 
Янукович втратив статус президента!
Провокатор Корчинский после штурма Банковой сбежал в Россию
ЧТ, 2013-12-05





Лидер радикальной организации «Братство» Дмитрий Корчинский, которого подозревают в причастности к провокациям на Банковой, уехал за границу.

Об этом сообщает ТСН со ссылкой на информацию из надежных источников.

Видео:http://argumentua.com/novosti/provokator-korchinskii-posle-shturma-bankovoi-sbezhal-v-rossiyu

Политик на связь не выходит, говорится в сюжете. В свою очередь, в МВД о причастности Корчинского к организации провокаций говорят неохотно. Так, заместитель министра МВД Виктор Дубовик пообещал дать оценку действиям Корчинского. Кроме того, на одном из видео, которое было снято во время штурма Банковой усатый мужчина, который громко призывает людей ехать трактором на правоохранителей, очень похож на полковника милиции Сергея Кусюка.

По просьбе ТСН прокомментировать это сходство в милиции ответили, что подробности предоставят после расследования событий вокруг президентской администрации.

Напомним, именно таран трактором, бросание камней в головы правоохранителей, дымовые гранаты и файеры, стали главным основанием для очередного силового разгона людей беркутовцами. И именно тогда были задержаны девять человек, которые якобы и провоцировали столкновения.

Хотя свидетели тех событий заявляют — взяли не тех, а тех вряд ли возьмут. Появились новые подробности воскресного штурма администрации Президента. «Мы слышали эту команду: „Присесть на месте“. И они садились на корточки. Вы знаете в тюрьмах на этапе так сидят. Их сидело 10-15 человек и это визуально была команда скорее все для солдат, что их не надо трогать», — считает свидетель тех кровавых событий Андрей Гришук.

«Аргумент»


В тему:


29

Коментарі

Гість: feniks**

15.12.13, 11:52

Капец! Третьи лица - исполнители..

    25.12.13, 12:19

    Помаранчева революція відбулася також завдяки міліція з народом. Кдбісти взяли це на програму дій. Їм треба відокремити ідею того що міліція може перейти на захист народу,а не бандитів!!!( за ЗУ міліція може не виконувати накз,якщо є підозра що це не відповідає присязі навідміну від Рос.закону)

      35.12.13, 12:28

      Знаэш,якось мені здалося що то може бути і двійник......

        45.12.13, 12:32Відповідь на 3 від БілаКоролева

        Знаэш,якось мені здалося що то може бути і двійник......Дурниці.

          55.12.13, 12:33Відповідь на 2 від Офели

          Помаранчева революція відбулася також завдяки міліція з народом. Кдбісти взяли це на програму дій. Їм треба відокремити ідею того що міліція може перейти на захист народу,а не бандитів!!!( за ЗУ міліція може не виконувати накз,якщо є підозра що це не відповідає присязі навідміну від Рос.закону)Це і є "братская поМОШЬ"РФ!

            65.12.13, 12:33Відповідь на 1 від Гість: feniks**

            Капец! Третьи лица - исполнители..Проти України як держави працює цілий департамент Кремля.

              Гість: feniks**

              75.12.13, 12:37Відповідь на 6 від Alter ego*

              Капец! Третьи лица - исполнители..Проти України як держави працює цілий департамент Кремля.Варварство, что ещё сказать..

                85.12.13, 14:20

                суки

                  анонім

                  95.12.13, 15:51

                  Я й раніше не сумнівався, що Дімон провокатор. Десь тут ми це навіть якось обговорювали. Щодо затриманих за "штурм" Банкової, то вони мають бути відпущені з однієї простої причини -- мало місце провокування правопорушення з боку міліції. А зачить учасники, незалежно від степені участі, відповідальності не несуть.

                    105.12.13, 18:44

                    карчинський - провокатор,на кшталт попа гапона,але слава попа гапона його не спіткала.Задум був щоб більш мільйона людей пішли на штурм,ситуація вийшла б з під контролю і т.і.,а надалі це майже громадянська війна,це я коротенько провів аналіз...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна