хочу сюди!
 

Наталія

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 40-45 років

Наркомани та алкаші - прислужники влади.

  • 05.12.13, 11:18
Беркутівцям дають горілку і трамадол — Волинець
Беркутівцям дають горілку і трамадол — Волинець

Основну частину учасників масової акції на підтримку президента в Донецьку 4 грудня склали гірники. Вони говорили, що приїхали у власний вихідний або після робочої зміни.

А Андрій Шишацький, голова Донецької ОДА та голова обласної організації Партії регіонів, запевнив, що профспілки шахтарів самі звернулися до партії з проханням підтримати уряд і Віктора Януковича на "регіональному" мітингу.

Його учасники дружно засудили Євромайдан і позицію депутатів західних областей України. Гаряче схвалили курс уряду. У зв'язку з цим Gazeta.ua звернулася за коментарем до Михайла Волинця, який є керівником одного з гірняцьких профспілок — головою Незалежної профспілки гірників України (НПГУ) і очільником Конфедерації вільних профосоюзов України.

"Шахтарі, які виступали на підтримку Януковича, думають в першу чергу про свої родини, - каже Волинець. - Вони не знають, як прогодувати дітей. Розуміють, що завтра можуть втратити шматок хліба. Їхні шахти розграбовані і доводяться до закриття".

За словами Волинця, шахтарі опускаються в шахту для прохарчування сім'ї і те, що між змінами цих людей відвезли до Донецька, не означає, що гірники підтримують владу.

"Їм відомо, що ця влада привела до розвалу економіку і зниження рівня життя найманої праці. Вбила їхню віру в те, що життя можна змінити на краще. Шахтарі не вірять жодним політикам. Їм урізують зарплату і в той же час загрожують: "Будеш відкривати рот, втратиш роботу", - пояснив громадський діяч.

Він уточнив, що заборгованість по соціальних виплатах перед населенням країни склала 2,6 млрд грн.

"Знижуються доходи, зростає безробіття — це стосується кожної працюючої людини, і найближчим часом ситуація не стане краще. Тому ми задіяні у всеукраїнському страйку", - зазначив Волинець.

Активіст підкреслив, що НПГУ ухвалив рішення про участь в акціях протесту одноголосно.

"Зараз у Києві багато гірників з Луганщини і Донеччини, але СБУшники йдуть до їхніх дружин, матерів — тиснуть, змушують дзвонити і викликати протестувальників назад додому. Багато шахтарів обурені діями тих нелюдів, які наздоганяли за кілометр від Банкової або від Майдану і нещадно били протестувальників. Таке було тільки під час монголо-татарського ярма", - підкреслив він.

"Стверджую, що беркутівцям дають горілку, а деякі сидять на трамадолі. Так що про жодну людяність при розгонах мирних акцій йтись не може. І ми розуміємо, що провокації на Банковій влаштовували ті ж переодягнені спецназівці", - сказав Волинець.

За його словами, вже сьогодні планується чергове побоїще.

"Як глава НПГУ я попереджаю: ми піднімемо свій робочий рух, звернемося до міжнародного профспілковому руху — якщо ці нелюди почнуть застосовувати зброю. І ми розуміємо, що відставка Азарова призведе тільки до його заміни на Арбузова. За все, що відбувається в країні відповідальність лежить на Януковичі", - підсумував Волинець.


Тетяна ЗАРОВНА

Джерело: <a href="http://gazeta.ua/articles/life/_berkutivcyam-dayut-gorilku-i-tramadol-volinec/529994">Gazeta.ua</a>

P.S. Але не варто надіятись, що до совкодротів щось дійшло. Нажравшись "паленої" горілки, вони горланять за сімОнєнка, що зірвав відставку  злочинного "антиПРОЛЕТАРСЬКОГО  уряду!
vkaskestenavkaskestenavkaskestenavkaskestenavkaskestena
15

Коментарі

Гість: NeManul

15.12.13, 11:31

Я написав про прочіх

    Гість: lkjmn

    25.12.13, 11:32

    Шахтарі, які виступали на підтримку Януковича, думають в першу чергу про свої родини, - каже Волинець. - Вони не знають, як прогодувати дітей. Розуміють, що завтра можуть втратити шматок хліба. Їхні шахти розграбовані і доводяться до закриття
    Коли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний. - С.А. Бандера

      Гість: feniks**

      35.12.13, 11:33

      Як би хотілось , шоб усе інакше, навпаки було...

        45.12.13, 11:48

        Что с даунбассовского быдла, детей шлюх и зеков, взять?

          55.12.13, 12:53Відповідь на 4 від Sатана

          Что с даунбассовского быдла, детей шлюх и зеков, взять?
          Почекаймо трохи, у Ваші "регіони" вже призначені "смотрящіє" від ПР , тому найближчим часом Ваші представники, як останні "бидло та шлюхи" почнуть горяче підтримувати "Партію Рекетирів". А "герой Майдану" Антонов Евгений Федорович взагалі родом з Житомирщіни, яка, згідно Вашої теорії, населена "бидлом, нащадками шлюх та зеків"

          А хто заважав Ющю поусувати українофобів від влади??? Юлька косою відволікала???

            65.12.13, 14:13

            "Вони не знають, як прогодувати дітей" - і тому хочуть так же й жити надалі

              75.12.13, 19:16Відповідь на 6 від Поговорим

              А слабо им выйти с монтировками против собственный упырей? Ведь удобный момент. Что им терять? Бараны

                85.12.13, 19:19Відповідь на 7 від ab absurdo

                А слабо им выйти с монтировками против собственный упырей? Ведь удобный момент. Что им терять? БараныНаверное слабо(

                  95.12.13, 19:25Відповідь на 2 від Гість: lkjmn

                  Шахтарі, які виступали на підтримку Януковича, думають в першу чергу про свої родини, - каже Волинець. - Вони не знають, як прогодувати дітей. Розуміють, що завтра можуть втратити шматок хліба. Їхні шахти розграбовані і доводяться до закриттяКоли поміж хлібом і свободою народ обирає хліб, він зрештою втрачає все, в тому числі і хліб. Якщо народ обирає свободу, він матиме хліб, вирощений ним самим і ніким не відібраний. - С.А. Бандера

                    105.12.13, 19:28Відповідь на 6 від Поговорим

                    "Вони не знають, як прогодувати дітей" - і тому хочуть так же й жити надалі"Хто не видел импортных туфель - наши вот такие - "(М.М.Ж.)

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна