хочу сюди!
 

Даша

38 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 20-35 років

Хабар в $5-10 млрд.

  • 29.10.13, 02:03
Путин готов «купить» Януковича за $5–10 млрд?

Вчера, в 09:52

В последние дни контакты между украинским и российским руководством активизировались. В воскресенье Владимир Путин пригласил на неформальную встречу в Сочи Виктора Януковича. Аудиенция прошла тет-а-тет.

Пресс-служба ограничилась коротким сообщением, что президенты продолжили обсуждать темы, поднятые во время заседания Совета глав государств СНГ в Минске, где они встречались не далее как в минувшие четверг-пятницу.

Тогда, напомним, Путин еще раз заявил, что членство в Таможенном союзе для Украины будет невозможно, если она подпишет Соглашение об ассоциации с ЕС и подтвердил, что в последнем случае ТС резко ужесточит режим импорта для украинских товаров. Янукович в свою очередь заявил, что надо искать точки соприкосновения интересов и предложил сформировать постоянно действующий консультативный формат «Украина – ЕС – ТС».

Вероятно, в Сочи президенты продолжили поиск этих точек. Относительно формата этого процесса у наших и российских экспертов противоположные мнения.

Российский политолог Сергей Марков заявил, что никто в России суперпредложений Украине делать не будет. Те же скидки на газ возможны только, если Украина вступит в ТС.

А вот политолог Владимир Фесенко считает, что интрига отношений закручивается: «Вероятно, Путин готов предложить нечто, что может заставить Януковича не спешить подписывать Соглашение с ЕС. Это может быть льготный кредит на $5–10 млрд. В отличие от кредита МВФ, эти деньги можно использовать на соцпрограммы во время президентских выборов. Это возможность для маневра Януковичу. Он, например, может сказать Европе, что мы не готовы подписать соглашение, потому что ЕС слишком много от нас хочет — отпустить на неприемлемых условиях Тимошенко. Янукович попытается еще раз нажать на ЕС, и если не получится — договорится с Россией».

13

Коментарі

анонім

129.10.13, 11:12

Днями показували фільм і звичайно вночі.Дивився мій чоловік.Так розказував,що є такий типу орден багатих жінок,в нього входять і королева і навіть юля.От вони дуже впливають на все,що твориться в світі.І тепер зрозуміло чому їм всім так потрібна Юлька.Так що слов"яни-об"єднуйтесь! Бо ж знову натягнуть на мужиків парики і білі лосіни.І будете ходити на гей-паради,як колись ходили на компаради.

    229.10.13, 14:06Відповідь на 1 від анонім

    Днями показували фільм і звичайно вночі.Дивився мій чоловік.Так розказував,що є такий типу орден багатих жінок,в нього входять і королева і навіть юля.От вони дуже впливають на все,що твориться в світі.І тепер зрозуміло чому їм всім так потрібна Юлька.Так що слов"яни-об"єднуйтесь! Бо ж знову натягнуть на мужиків парики і білі лосіни.І будете ходити на гей-паради,як колись ходили на компаради.Нам ЩЕ БІЛЬШЕ загрожує новий мацковський ГУЛАГ. Там хоч не гейпаради в пошані, але споконвіку головні правителі в засос цілуються, а лад традиційний - РАБОВЛАСНИЦЬКИЙ. Так що думайте, що краще. Ми, українці, із-за своєї боягузливості і пасивності, вічно обираємо "між двох зол"!

      329.10.13, 14:21Відповідь на 1 від анонім

      Одностатеві шлюби - це ж чудово! Нарешті Азіров з Янеком відносини оформлять!

        Гість: lkjmn

        429.10.13, 14:23Відповідь на 3 від Lюмен

        Одностатеві шлюби - це ж чудово! Нарешті Азіров з Янеком відносини оформлять!

          529.10.13, 14:24Відповідь на 1 від анонім

          Днями показували фільм і звичайно вночі.Дивився мій чоловік.Так розказував,що є такий типу орден багатих жінок,в нього входять і королева і навіть юля.От вони дуже впливають на все,що твориться в світі.І тепер зрозуміло чому їм всім так потрібна Юлька.Так що слов"яни-об"єднуйтесь! Бо ж знову натягнуть на мужиків парики і білі лосіни.І будете ходити на гей-паради,як колись ходили на компаради.не дивиться всяку фігню - будете краще спати. а якщо той, вступайте в мою партію ІПМ(ДО), Імперіалістична партія марсіан (демократично об'єднана) - разом завоюємо світ. залишилося дочекатися марсіан. але думаю, якщо дивитися таке кіно - скоро будуть

            анонім

            629.10.13, 14:27Відповідь на 5 від Пробіотик

            кожному - своє!

              729.10.13, 14:32Відповідь на 2 від Alter ego*

              Нам ЩЕ БІЛЬШЕ загрожує новий мацковський ГУЛАГ. Там хоч не гейпаради в пошані, але споконвіку головні правителі в засос цілуються, а лад традиційний - РАБОВЛАСНИЦЬКИЙ. Так що думайте, що краще. Ми, українці, із-за своєї боягузливості і пасивності, вічно обираємо "між двох зол"!

                829.10.13, 14:33Відповідь на 6 від анонім

                кожному - своє!а як же. я теж інколи вірю в Діда Мороза

                  929.10.13, 14:56Відповідь на 1 від анонім

                  Днями показували фільм і звичайно вночі.Дивився мій чоловік.Так розказував,що є такий типу орден багатих жінок,в нього входять і королева і навіть юля.От вони дуже впливають на все,що твориться в світі.І тепер зрозуміло чому їм всім так потрібна Юлька.Так що слов"яни-об"єднуйтесь! Бо ж знову натягнуть на мужиків парики і білі лосіни.І будете ходити на гей-паради,як колись ходили на компаради.Лечись, курица.

                    1029.10.13, 15:02Відповідь на 9 від ab absurdo

                    Читаєш коменти таких дописувачів і думаєш - чи в них пеніс між ніг виріс? Чи то чоловік себе за бабу видає? Як же ж всі жінок при владі бояться? Ото курлянська Софа-Катька врізалась в пам'ять "тутейшніх" - на віки!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна