Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Для тих, кому ЄС, як "Юля ще гірша!"

  • 24.04.13, 15:36
БЕЛГОРОД: ВОПРОСЫ И ОТВЕТЫ
22 апреля 2013, 18:34
Террорист, но не исламист. 

Свой, родимый, безыдейный — просто гад и убийца. 

Трагедия в Белгороде, несмотря на свою пока еще нерасследованность, уже поднимает ряд вопросов. И ряд ответов тоже дает. (В рамках того, что пока известно; возможно, что и изменится, но не думаю, чтобы сильно.) 

Вопрос №1: откуда у безработного уголовника-рецидивиста (по сути — отброса нормального общества) дорогой BMW? Говорят, это машина отца. Но и отец вроде бы безработный: откуда такая машина у отца уголовника, а также арсенал огнестрельного оружия дома? 

Вопрос №2: кто разрешил купить это оружие? Сын за отца не отвечает? Ну, да, конечно. Но, кажется, в анкетах все еще есть вопросы о родственниках-преступниках? Попробуй обычный человек купить ружье — уверен, если взятку не дать, замучают справками-проверками до седьмого колена, а тут — матерый преступник разъезжает по городу с папенькиным стволом. 

Вопрос №3: как он оказался на свободе? Зачем он нужен среди законопослушных людей? Вышел по УДО? Исправился? Кто его проверял на психическое состояние, давал санкцию на освобождение? Хочется побольше узнать про этих добрых людей. 

Теперь — ответы. 

Ответ №1: именно у таких наших сограждан — жизнь удалась: тачки, ружья, "тёлки"... Уважение и авторитет (как не отпустить на волю уважаемого человека, Бандита?). 

Ответ №2: милиции (или как там теперь ее зовут?) нет дела до бывших рецидивистов. Гипотетически он мог творить все, что угодно: рэкетировать, запугивать, терроризировать мирных граждан. За ним никто не следил после освобождения: кем работает? на что живет? твердо встал ли на путь исправления? Последняя фраза, уверен, резанула вам слух. Система контроля за уголовниками развалена абсолютно 

Ответ №3: вся его "неудача" в том, что стрелял в центре города, на глазах у людей. Идиот, действительно псих. Решил бы грохнуть кого-нибудь в лесу, запытать в подвале, закопать — все бы у него получилось. Кореша помогли бы, менты бы и не узнали. 

И еще. Этот жуткий случай еще раз показал тем, кто любит упражняться на тему прирожденного бандитизма какого-то отдельного этноса, что преступник, террорист, нелюдь национальности не имеет. Бросьте говорить ерунду. 

Вот он — наш, доморощенный урод. Есть какая-то разница, кто он по крови, ходил ли в церковь? 
25

Коментарі

124.04.13, 15:49

факт.

    224.04.13, 15:54

    Є ще одне запитання №4, яке потребує відповіді: чи хтось стріляв ПО зловмиснику, коли він вийшов з магазину зброї? Тому що є всі підстави для того, щоб підозрювати у вбивстві інших жертв не самого злочинця, а тих правоохоронців чи ще когось, хто розпочав стрільбу у навздогін. Тут важить сам факт: було щось подібне чи не було?
    При затриманні злочинець чітко заявив, що він в дітей не стріляв. Я теж не розумію, як і чому це відбулось.

      324.04.13, 15:54Відповідь на 1 від Fred Perry

      факт.Тому ЗНОВУ, як отара овець, прямуємо в "тюрму народів", ВІКАМИ були, є, і будемо до ПОВНОГО ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНЦІВ в

        424.04.13, 15:59Відповідь на 2 від Богдан Бо

        Є ще одне запитання №4, яке потребує відповіді: чи хтось стріляв ПО зловмиснику, коли він вийшов з магазину зброї? Тому що є всі підстави для того, щоб підозрювати у вбивстві інших жертв не самого злочинця, а тих правоохоронців чи ще когось, хто розпочав стрільбу у навздогін. Тут важить сам факт: було щось подібне чи не було?
        При затриманні злочинець чітко заявив, що він в дітей не стріляв. Я теж не розумію, як і чому це відбулось.
        Добре, що цей нелюдь до України не добрався, як заздалегідь повідомлялось в новинах ТБ. Як йому ще прізвище із закінченням на "ко" не змінили?

          524.04.13, 16:04

          А все б вирішило вільне носіння нарізної зброї простими ГРОМАДЯНАМИ. Цього виродка просто б самі громадяни б і ... Як бачите для мажорів знайти зброю і без вільного носіння не проблема.

            624.04.13, 16:07Відповідь на 5 від gatyla

            А все б вирішило вільне носіння нарізної зброї простими ГРОМАДЯНАМИ. Цього виродка просто б самі громадяни б і ... Як бачите для мажорів знайти зброю і без вільного носіння не проблема.Для ПСИХОПАТІВ, при вільному придбанні зброї, ТЕЖ НЕ ПРОБЛЕМА!

              724.04.13, 16:11Відповідь на 3 від Alter ego*

              факт.Тому ЗНОВУ, як отара овець, прямуємо в "тюрму народів", ВІКАМИ були, є, і будемо до ПОВНОГО ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНЦІВ вя вам ще раз раджу відпочити від політики. ви плутаєте грішне з праведним. по-перше заголовок ні до чого і ця відповідь теж не краща. ви скоро будете пов'язувати засуху на полях з поганими і ледачими хохлами, що не вишли на барикади. ви про Брейвика чули? він сказав, що ЧАЄС підірвали українські націоналісти, можете порадіти.

                824.04.13, 16:18Відповідь на 7 від Пробіотик

                факт.Тому ЗНОВУ, як отара овець, прямуємо в "тюрму народів", ВІКАМИ були, є, і будемо до ПОВНОГО ЗНИЩЕННЯ УКРАЇНЦІВ вя вам ще раз раджу відпочити від політики. ви плутаєте грішне з праведним. по-перше заголовок ні до чого і ця відповідь теж не краща. ви скоро будете пов'язувати засуху на полях з поганими і ледачими хохлами, що не вишли на барикади. ви про Брейвика чули? він сказав, що ЧАЄС підірвали українські націоналісти, можете порадіти.БУДУ! Як і "ВАНУ" будуть звинувачувати в падінні метеорита!!!
                Саша, яке тобі діло до моїх думок? Я на них, як і ти на свої, маємо право! А цим заголовком я звертаюсь до тих, хто проти євроінтеорації, НА РАДІСТЬ МАЦКАЛЯМ! Тіштесь, як там "добре"!

                  924.04.13, 16:19

                  Маленький аналіз:
                  1) Безробітний - не означає немає роботи Це означає, що людина немає ОФІЦІЙНОЇ РОБОТИ. Я знаю теж не мало херсонських безробітних на Бехах та Ленд Роверах. А знайти зброю для людини, яка неодноразово була на зоні - не проблема.
                  2) Сонечко, це взагалі смішне питання... Рушниця - є мисливською зброєю, можливо батько придбав собі посвідчення "мисливця" та отримав зброю. Є дуже багато "шарашканих контор", які роблять документи та дозвіли. Пару тижнів тому у Одесі таку накрили - вона роздала більше тисячи липових дозвілів на зброю.
                  3) Можливо керівництво колонії отримало "прогон" від ворів в законе, й його випустили (є така процедура). Або за станом здоров"я (я таке читав, він зглузду їхати почав).

                    1024.04.13, 16:23Відповідь на 9 від Lюмен

                    Все вірно. Одну із версій я вже "озвучила" вище. Я все це до того, що доки наша держава в руках бандитів та перевертнів в погонах, - у нас немає іншого виходу, як євроінтеграція.Звісно давно, що всі ці "схеми" з Раші до нас прийшли.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна