хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Карпаторусинский язык | Смогут ли украинцы понять?

Очень интересно ! 
Но думаю что для тех кто понимает только русский язык будет не понятно. 
Сам я врубался не сразу, и лучше понимал когда прочту, а не услышу. 
Кстати у меня с польским так само -- на слух незнакомое слово тяжело воспринимаю пока не прочту. 



2

Коментарі

112.01.21, 15:29

Цікава говірка! Я розумів, але звичайно не все!

    212.01.21, 15:34Відповідь на 1 від Андрій1961

    Цікава говірка! Я розумів, але звичайно не все!Так само !

      312.01.21, 15:41

      У всіх країнах є місцеві говірки. Ще у часи совка наше підприємство прикупило роторний екскаватор німецької фірми ТАКРАФ. На його монтаж приїхали два інженери, Інженер - механік та Інженер-електрик. При них був перекладач з Донецька на ім`я Борис Михайлович. Я працював у той час енергетиком гірничого цеху і також споглядав на хід монтажу. До речі, після закінчення гарантійного терміну ми переробили всі електропанелі та перевели живлення екскаватора з 6 000 вольт на 380. Так Б.Михайлович признавався що він більше перекладає поміж двома німцями. Бо не розуміють вони один одного так як є виходцями з різних "ЗЕМЕЛЬ. Так що місцеві говірки є у всіх народів і ніхто не робить з цього трагедії.

        412.01.21, 16:18Відповідь на 3 від Nikolka

        У всіх країнах є місцеві говірки. Ще у часи совка наше підприємство прикупило роторний екскаватор німецької фірми ТАКРАФ. На його монтаж приїхали два інженери, Інженер - механік та Інженер-електрик. При них був перекладач з Донецька на ім`я Борис Михайлович. Я працював у той час енергетиком гірничого цеху і також споглядав на хід монтажу. До речі, після закінчення гарантійного терміну ми переробили всі електропанелі та перевели живлення екскаватора з 6 000 вольт на 380. Так Б.Михайлович признавався що він більше перекладає поміж двома німцями. Бо не розуміють вони один одного так як є виходцями з різних "ЗЕМЕЛЬ. Так що місцеві говірки є у всіх народів і ніхто не робить з цього трагедії.Это не проблема, а разнообразие , возможности, это интересно и круто !

          512.01.21, 17:20

          Норм говірка, якби не акцент - слова мені всі знайомі. Хоча дивлюсь дівчата піднапряглись і це ж він ще досить повільно розмовляє...

            612.01.21, 18:01Відповідь на 5 від Акварель

            Норм говірка, якби не акцент - слова мені всі знайомі. Хоча дивлюсь дівчата піднапряглись і це ж він ще досить повільно розмовляє...Рад тебя видеть !
            Я случайно попал на это и сильно понравилось.