хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Мясо бочек в духовке, часть 2

9

Коментарі

123.11.20, 21:52

У нас такий паприкаш їдять холодним, це холодна закуска. Обмазка загустіває і доводить мясо вже в холодильнику.

    223.11.20, 22:00Відповідь на 1 від NoTaRь

    У нас такий паприкаш їдять холодним, це холодна закуска. Обмазка загустіває і доводить мясо вже в холодильнику.Та не терпелось же !
    остыло в духовке, потом ночь в холодильнике и я чуть язык не проглотил !

      323.11.20, 22:03Відповідь на 2 від old hobbit

      У нас такий паприкаш їдять холодним, це холодна закуска. Обмазка загустіває і доводить мясо вже в холодильнику.Та не терпелось же !
      остыло в духовке, потом ночь в холодильнике и я чуть язык не проглотил !
      Та то у нас просто збоченці

        423.11.20, 22:07

          Гість: bjnj

          523.11.20, 22:12

          Вкусненько выглядит) не зря старались)

            623.11.20, 22:28

            Получилось! Мастер.

              Гість: fobosov

              723.11.20, 22:34

              Бочёк или бочек?
              Грузите мясо бочках братья карамазовы

                Гість: fobosov

                823.11.20, 22:35Відповідь на 1 від NoTaRь

                У нас такий паприкаш їдять холодним, це холодна закуска. Обмазка загустіває і доводить мясо вже в холодильнику.Паприкаш это перец. Позвони у Венгрию.))

                  923.11.20, 22:36Відповідь на 7 від Гість: fobosov

                  Бочёк или бочек?
                  Грузите мясо бочках братья карамазовы
                  Апельсины !

                    1023.11.20, 22:36Відповідь на 4 від blac bird

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна