Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Інформаційний бюлетень

  • 01.03.12, 08:52
Випуск №143 від 29 лютого 2012 року



Луценко в колонии могут убить, — правозащитник

Для жизни экс-министра внутренних дел Юрия Луценко угроза есть в любой колонии. Об этом заявил правозащитник Евгений Захаров.

«Бывший милиционер не может находиться в обычной колонии, где отбывают срок осужденные уголовники. В Менской колонии Черниговской области Луценко также не может быть, ведь там много людей, попавших туда из-за его усилий, чтобы не было пыток в милиции. Пока он будет находиться в СИЗО, поскольку решение суда не вступило в законную силу и будет апелляция. Что будет дальше — неизвестно ", — отметил он.

По словам Захарова, сейчас делаться все, чтобы убить экс-министра.

Більше про це читайте: http://news.zn.ua/POLITICS/lutsenko_v_kolonii_mogut_ubit,_-_pravozaschitnik-97999.html?print

Футбольні фанати вирішили об’єднатися проти закону «регіонала»

Уболівальники різних клубів, які нерідко воюють між собою, прийняли рішення обєднатися в одну офіційно зареєстровану організацію з кількох причин.

«По-перше, щоб підтримати збірну України на Євро-2012. По-друге, щоб відстояти свої права і не допустити прийняття закону Вадима Колесніченка (народний депутат фракції Партії регоінов - Ред.), який є антифанатським», - кажуть уболівальники.

Більше про це читайте: http://tyzhden.ua/News/43615

З березня українці платитимуть за електрику ще більше

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики (НКРЕ) України, затвердила роздрібні тарифи енергопостачальних компаній на електроенергію на березень 2012 року.

Тарифи закріплені постановою НКРЕ №187 від 24 лютого 2012 року.

Роздрібні тарифи для споживачів першого класу напруги з 1 березня становитиму 72,62 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ), для споживачів другого класу напруги - 93,02 коп. за 1 кВт-год (без ПДВ).

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/business/_z-bereznya-ukrajinci-platitimut-za-elektriku-sche-bilshe/424852

Турчинов не побачився з Тимошенко - вона не змогла дійти до кімнати побачень

Перший заступник голови Всеукраїнського об'єднання Батьківщина Олександр Турчинов не зміг зустрітися з лідером партії, екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, яка перебуває у Качанівській виправній колонії в Харкові.

"Не допустили Олександра Валентиновича до Юлії Володимирівни, хоча він мав дозвіл на зустріч із нею. Усе вперлося в неформальні речі - наполягали на тому, щоб побачення проходило у загальній кімнаті, а Юлія Володимирівна не може туди дійти, вона себе дуже погано почуває. До неї категорично не пускають", - повідомив депутат від фракція БЮТ-Батьківщина Володимир Філенко.

Більше про це читайте: http://ua.korrespondent.net/ukraine/politics/1324404-turchinov-ne-pobachivsya-z-timoshenko-vona-ne-zmogla-dijti-do-kimnati-pobachen

Регіонали підкупляють пенсіонерів перевіреним способом Черновецького

Представники Партії регіонів продовжують передвиборчу агітацію громадян, роздаючи їм продуктові набори.

"Кульки з їжею" приурочили до Дня захисника Вітчизни і видавали після концертів, організованих місцевими держадміністраціями. На заходи для ветеранів та пенсіонерів в якості спеціальних гостей запрошували представників ПР.

Про це заявив координатор громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

Більше про це читайте: http://kiev.pravda.com.ua/news/4f4ce408598ad/

Екс-суддя суду у Страсбурзі вважає, що Україну змусять звільнити Луценка

Європейський суд із прав людини, швидше за все, ухвалить рішення, яким зобов’яже Україну звільнити екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Таку думку висловив суддя Страсбурзького суду у 1997-2008 роках Володимир Буткевич у розмові з Радіо "Свобода".

"Суд у Страсбурзі не дозволить жодній державі, щоб вона не дотримувалася хоча б мінімальних стандартів. У цій справі, як і в справі Юлії Тимошенко, я чую, коли кажуть, мовляв, у нас таке законодавство, і вони всі нібито співчувають, але наголошують, що мають дотримуватися закону", - сказав він.

"Після того, як ми ратифікували Європейську конвенцію (з прав людини) й вона стала частиною нашого законодавства, після того, як ми ухвалили закон про виконання рішень Європейського суду, – ці відмовки не є аргументами", - наголосив Буткевич.

Більше про це читайте: http://www.pravda.com.ua/news/2012/02/29/6959731/

Азаров "вибиватиме" з банків гроші, як у дев'яності - ЗМІ

Залучення коштів комерційних банків для фінансування бюджету, як це було у 90-і роки, є головним завданням нового міністра фінансів Юрія Колобова.

Про це пише видання "Коментарі" із посиланням на джерело в уряді.

"Головна мета нового міністра фінансів - це знайти спільну мову з банками і "умовити" їх активно купувати облігації внутрішньої державної позики (ОВДП). Закордонні запозичення зараз закриті, тому вся надія тільки на внутрішні ресурси. І цими ресурсами є передусім банківські гроші", - розповів співрозмовник видання.

Більше про це читайте: http://www.epravda.com.ua/news/2012/02/29/317347/

Експерти: інфляція занизька через спотворений "кошик"

Рекордну низьку інфляцію 2011 року експерти пояснюють тим, що склад споживчого набору, за яким визначається зростання цін, не відповідає тому, що насправді споживають українці.

Згідно з офіційною статистикою, у 2011 році інфляція склала лише 4,6%, нагадує ВВС.

Проте кожен пересічний українець помічає, що за рік він набагато більше витрачає на харчі, ліки, транспорт та оплату квартири.

За словами експерта Центру Разумкова Павла Розенка, причина полягає у тому, що переглядаючи так званий споживчий набір, на основі якого розраховується інфляція, уряд поступово виводить із нього дешевші товари і товари, які дійсно користуються попитом, і заміщує їх іншими, ціни на які зростають повільніше.

Більше про це читайте: http://www.bbc.co.uk/ukrainian/business/2012/02/120228_ukraine_inflation_bascket_az.shtml

За комунальні борги у киян забиратимуть авто

У столичних мешканців за комунальні борги забиратимуть авто.

Про це повідомляє Перший національний телеканал з посиланням на Управління житлово-комунального господарства столиці.

Більше про це читайте: http://kiev.pravda.com.ua/news/4f4defe5b23e2/

У Донецьку вимагають відставки мера-регіонала: "За всі знущання над народом"

Мітинг проти мера Донецька Олександра Лук'янченка пройшов 28 лютого біля прокуратури Донецької області.

Близько ста осіб вимагали порушити кримінальну справу стосовно міського голови і відправити його у відставку. В акції, яка не мала політичної символіки, виступили представники різних груп населення, не задоволені місцевою політикою.

Люди тримали плакати: "Донецьк - могила для малого бізнесу", "Досить нас вбивати і труїти дурними ідеями", "Чиновники, займіться справою, а не терором", "Лук'янченка під суд", "Лактіонов і Лук'янченко, припиніть беззаконня проти дітей школи № 111".

Більше про це читайте: http://gazeta.ua/articles/politics/_u-donecku-vimagayut-vidstavki-mera-regionala-za-vsi-znuschannya-nad-narodom/424860
10

Коментарі

11.03.12, 08:59

    21.03.12, 10:02

      31.03.12, 12:44

      Освободить их можем только мы. Вилами. Европа не понимает, с кем имеет дело.

        Гість: Лагуз

        41.03.12, 12:55

        Дякую

          Гість: Лютый Гриня

          51.03.12, 16:00Відповідь на 3 від ab absurdo

          Освободить их можем только мы. Вилами. Европа не понимает, с кем имеет дело. Але тут вила не допоможуть.

            61.03.12, 19:41

            Балачки то чистої води! Хто має проекти які можуть об'єднати мешканців територіальної громади навколо однієї , спільної ідеї? Якщо не має, то хто тоді допомагає тим у кого така ідея виписана та викладена на розгляд? Знову нікого!
            А от ля-ля, то можуть усі!

              71.03.12, 20:09

              жить хорошеет, не знаешь куда от хорошения прятаться....везде гады найдут

                81.03.12, 20:10Відповідь на 6 від Округ 31

                общаемся , изучаем

                  Гість: lyo Dnepr

                  91.03.12, 20:23Відповідь на 3 від ab absurdo

                  Освободить их можем только мы. Вилами. Европа не понимает, с кем имеет дело.Все в Европе понимают, но агенты влияния соседнего государства в Украине очень сильны, они мимикрируют под национал-патриотов, социал-популистов и под кто знает кого еще. На все это тратятся немалые суммы. Захочет ли Европа тратится на неизвестно что? Нет, пока мы сами не начнем раскачивать этот режим. Все вместе, в т.ч. и судьи, и прокуроры, и беркутовцы вместе с другими бюджетниками, пенсионерами, предпринимателями...

                    Гість: lyo Dnepr

                    101.03.12, 20:25Відповідь на 3 від ab absurdo

                    Тарифы растут только на воду, хотя куда уже расти им в Днепропетровске? Мы уже год платим за воду в два раза дороже киевлян и харьковчан.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна