Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Подорож на своєму автомобілі: основні поради.

Літо, зима, осінь чи весна-яка різниця! .. У вас є свій автомобіль і причин організовувати свій відпочинок чи відпустку за допомогою турагенства просто немає необхідності. У вас є все що необхідно: обраний маршрут, гарний настрій і вірні друзі мандрівники. Але перед тим як вирушити в дорогу є один дуже важливий момент: технічне здоров'я вашого залізного коня. Попередньо перевіривши стан автомобіля дозволить зменшити більшу частину неприємних моментів при поїздці.
Отже, почнемо з багажника, необхідні запчастини та інструменти: домкрат, насос, запасне колесо, свічки (можна і не брати, але навіщо зайвий раз смикатися), ремені генератора й кондиціонеру може і самому на іномарці замінити не зможете, але по дорозі можна знайти майстра на СТО. Важливо мати при собі запас пального, якщо планується поїздка по не дуже жвавих дорогах - заправки можуть бути досить далеко один від одного. Бажано переглянути в інтернеті карту з автозаправками добре зарекомендованих нафтових компаній, або придбати таку карту в книжковій крамниці. Необхідним також буде запасне масло, особливо важливо якщо поїздка планується у гористу місцевість - витрата двигунного масла може бути досить великою і факт загоряння лампи аварійного тиску дуже неприємна річ. Для більшого комфорту при форс-мажорних обставин необхідно захопити дощовик, ліхтар і рукавички. Подорожуючи в зимовий період року незамінимими стануть: трос, лопата, прикурювач, пічка або паяльна лампа. Їх відсутність може попсувати багато нервів.

Заглянемо під капот: перевіряємо рівні технічних рідин (тосол, масло двигуна, гальмівна рідина, вода в бачку омивача). Також потрібно перевірити натяг ременів навісного обладнання: генератор, кондиціонер. Не забувайте про тиск у шинах, необхідний тиск зазвичай написано на стійці дверей водія.
Дуже важливим етапом є завантаження автомобіля необхідними речами для поїздки. При завантаженні автомобілю "битком набито" часто буває потрібно щось дістати під час зупинки в дорозі ... Речі необхідно розсортувати так, щоб мінімізувати можливі витрати на їх пошук і діставання. Важливо речі важчі укласти вниз, а ті що легші зверху. То, що може знадобитися в дорозі частіше необхідно покласти ближче або зверху. Щось можна взяти в салон, наприклад питну воду, їжу (бутерброди, чай, карамельки), аптечку (з необхідним запасом) і карти щоб не зупинятися кожен раз.
Не забувайте, що плануючи свій відпочинок на своєму автомобілі вирішувати всі проблеми під час шляху вам доведеться самостійно і будьте готові до всіх дорожніх неприємностей. Але подорожуючи на своєму авто вам надається свобода в часі і діях, ви зможете зупинитися там де вам хочеться і на скільки часу необхідно. По дорозі можна розпитати у місцевого населення про маловідомі пам'ятки, відвідати старовинні замки України, природні заповідники і багато іншого. Туризм по Україні останнім часом стає все більш цікавим на своєму транспорті. Взявши в дорогу все необхідне ви забезпечите собі відпочинок, сімейний відпочинок чи відпустку недорого і з вільним графіком.
2

Коментарі