Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Часопис Перемоги

  • 26.05.24, 18:13
хрипить хуцпата мавпа на руїнах Харківської книгарні



Гетманцев попередив, що ЗЕрежим підвищить основні податки, у т. ч. ПДВ, військовий збір із з/п та акцизи. Через підвищення акцизів АЗС перепишуть ціни на все пальне у бік здорожчання. Підтягнуться вверх всі ціни на послуги, продукти, товари.






Експерти вважають, що вся ця витівка з «Самітом миру» у Швейцарії провалилася, не розпочавшись. Відмова Байдена на нього приїхати і скорочення повістки Саміту до трьох пунктів, зробило його безглуздим. Коротше, бенефіс Зеленського, здається, провалився, не розпочавшись

Пост-схемка для вишивальщиць, що шиють гладдю

umnik Що до подальшого використання зеленського на посаді президента після закінчення конституційного строку його президентських повноважень. Офіційна відповідь. Віднесіться до цього серйозно. Бо зеленський це не сифіліс, його антибіотиками не вилікуєш. Тут гарантія летальності 100%.

uhmylka Хороша ідея для Зеленського, щоб виправдати свій другий 5-ний термін

Захід забороняє бубасіку виробляти ракети і бити па расасіі! Гади


Мутниє вкроїнчики

Викликайте санітарів
- Після того, що відбулося на Харківщині ми будемо будувати хаби в Африці! - Може фортифікації на Харківщині і Сумщині? - Ніт.

Президент, за якого не соромно

4

Коментарі

126.05.24, 19:26

    226.05.24, 23:33

      327.05.24, 09:47

      Не покидає думка, що на початку війни в Чорнобаївці успішно знищувались кацапські макети техніки саме через те, що ці новини озвучував арестович.