Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Вечірня мозайка -частина 2

  • 27.11.21, 20:16

shock РОЗДВОЄННЯ ОСОБИСТОСТІ. Він каже, що виходить до людей і спілкується з ними, ймовірно, плутаючи себе із серіальним Голобородьком.
Навколо Зеленського охорони більше, ніж у Януковича, пересувається кортежем та гелікоптерами, а не на велосипеді, живе в палаці, а не в квартирі загального будинку. Спілкування с простими громадянами унеможливлено!
4
У Володі спостерігається РОЗЛАД МИСЛЕННЯ – він не здатний свою брехню вишикувати у логічний ланцюжок:
"Операції з вагнерівцями не було, вона не наша, потім - таки наша, але шкідлива. Шкідлива, але її злив розвідник"
Думки психотичних хворих можуть перескакувати з одного предмета на інший без видимого порядку та сенсу. Що підтвердив учора прес-марафон.
Наприклад, пацієнт у психотичному стані намагається довести, що спосіб, яким ремонтується міст у Запоріжжі є абсолютним підтвердженням факту, що при владі чесні люди. Він дуже докладно розповість про Велике будівництво та які переконання у слуг народу. Потім скаже, що щасливий, бо втомився та не бачить сім’ї через важливі переговори по телефону. Хоча кожна фраза граматично правильна, текст загалом позбавлений логічного сенсу.

Звичайний симптом шизофренії - НЕАДЕКВАТНІСТЬ ЕМОЦІЙ - проявляється, коли почуття не відповідають змісту мови хворого. Він може сміятися, говорячи про провал секретної операції, або засмучуватися з приводу провалу путчу. За неадекватності емоцій їх прояви змінюються без видимої причини. Пацієнт сміється, за якусь мить впадає в агресію, а потім звинувачує когось без причини і знов стає спокійним

При великих афективних нападах основні симптоми пов'язані зі зміною настрою. Воно то надмірно піднесене (маніакальне), то занадто знижене (депресивне) або змінюється від крайності до іншої. Зміна настроїв у Володі - це тяжкий афективний розлад, БІПОЛЯРНИЙ (маніакально-депресивний психоз).
    МАРЕННЯ - це хибне переконання пацієнта. Хворий переконаний, що аудіозапис голосів – це підготовка до держперевороту. Маревні хворі щиро вірять у те, що для нас з очевидністю є хибним. Ті, хто страждає на параноїчну шизофренію, зазвичай впевнені, що оточуючі намагаються завдати їм шкоди. У багатьох марення має політичний зміст. Хворий може вважати себе Месією та вірити, що якийсь Понтій Пілат ховається під маскою "товариша Пєті".

Ознакою шизофренії є розлад мислення, ослаблена здатність думати (а тому й говорити) ясно, упорядковано, логічно та, головне, реалістично.
Ті, хто страждає на серйозне психічне захворювання, відчувають також симптом НЕВИРАЖЕННЯ КОРДОНІВ ЕГО. Зеленський не усвідомлює, де кінчається він, як президент і починається Голобородько чи, скажімо, Вова із Кварталу або сауни. Причому сам він цього не усвідомлює. Але це добре видно стороннім.
Відмазки Зеленського одним малюнком


Даремно Зеленський почав буцатися одночасно з українським суспільством, політикумом та офіцерами.
Якщо він вважає, що за нього вийдуть виборці – це помилка. Якщо думає, що у нього є партія – це марення. А офіцери, розвідники і військові апріорі не підтримають уклоніста.

Дуже чемний та інтелігентний путч – лише піти і лише Єрмак))
Але з чогось треба починати.
Зеленський від вим’я цього борова не відмовиться, він сьогодні про це дав зрозуміти.
Що далі? Навіть не знаю. Намети?


5

Коментарі

Гість: Inna_19

127.11.21, 21:30

    228.11.21, 06:27

    гівно балодька

      328.11.21, 15:39

        428.11.21, 15:47