Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

98 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Крадуть і брешуть

  • 23.02.21, 15:23
Не розумію, нашо він постійно бреше, якщо все перевіряється за хвилину в гуглі?

Ось монобільшість Зеленського створює "КОВІД-фонд":

Ось Бубочка підписує прийнятиий в Раді закон, щоб згідно зміненого бюджету 64 млрд.гривень були перераховані в начебто неіснуючий фонд:

А вже через два тижні в ОПУ вирішують, що від такої купи грошей можна "неплохо прибарахлиться" і забирають 35 мільяірдів з фонду на будівництво доріг:
Гроші з КОВІД-фонду тягли в різні боки настільки успішно, що міністр фінансів Марченко вже в липні доповів, що грошей не залишилось.

Оскільки нецільове витрачання коштів - це корупційний скандал величезного масштабу, тому Зеленский все заперечував, постійно плутаючись в цифрах - то всі гроші на місці, то лише половина.




КОВІД-фонд мав бути витрачений на переобладнання лікарень, закупівлю кисневих концентраторів і засоби індивідуального захисту, підвищену зарплату лікарям, закупівлю вакцини etc. Але мінімум половина з цих грошей була витрачена на "Велике крадівництво", і Зеленський, який зараз розказує що не було ні фонду, ні нецільових витрат з нього, дуже любив піаритись на будівництві доріг. От тільки швидко з'ясувалось, що вартість будівництва завищена в рази, бо включає в себе величезні відкати "нагору". Ось пости, що розкривають логіку корупційної схеми і розрахунки, згідно яким Зеленським збудовано утричі менше доріг, аніж Порошенком, при тому за ціною удвічі дорожче.

Вова, тут не клубхауз, в нас все задокументовано і підшито. Можеш не брехати, що ковід-фонду не було і гроші з нього не витрачались на дороги. Ти і твоя ЗекоМанда - брехуни і крадії. Ви всі будете сидіти.

4

Коментарі

Гість: Inna_19

123.02.21, 16:04

    224.02.21, 15:53

    нічогенько всралось))) ...де зє!лєбобікі? хоть паржалі? ще сто днів наркоманові?) чи це "он толька учітса!"? хуже нє будєт)))

      324.02.21, 17:49

      .... Бля.... це все Порох...
      Мишів ілі крісів нанял бєендєровскіх.
      І оні всьо с'єлі!!!!!