хочу сюди!
 

Маруся

35 років, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-40 років

Бюджет врятує лише 5-й елемент!

  • 19.11.20, 11:24
Пропустив історію, що, виявляється, спортклуб 5-й елемент, який належить Порошенко, було оштрафовано за порушення правил карантину, і це настільки тріумфальна перемога, що Зеленський про це повідомив у відосику, сказавши, "будемо повертати все, що ви вкрали з бюджету". Отаким чином.
Це настільки... жалюгідно, що прямо дух перехоплює. А де ж "весна прийде - саджати будемо"? Де сто обшуків, де тисяча судів, де мільйон кримінальних справ і мільярд років ув'язнення, про які йшла мова весь цей час?

Володимир Олександрович, якби ваш передвиборчий слоган був "прийде весна - спортзал оштрафуємо", ваш електоральний результат був би трохи іншим. Ви ж обіцяли викрити всю корупцію. Всю-превсю. Всіх тюрма сажать. Венедіктова там, як хижа птиця пінгвін, пригала з ДБР на Генпрокуратуру, чоловік її так ізпереживався, що навіть звільнився на нервовій почві. Через тиждень попустило, отримав компенсацію, поновився, але видно, що людині болить.

І весь цей стадіон так стадіон через два роки пекельної боротьби вилився в штраф спортзалу. Якби Трамп знав два роки тому, якого пушистого лоха він просить відкрити справу по Бурисмі і Байдену, він би ніколи не робив ставку на такого невдаху, як ви. З вами ж ні робити корупцію, ні бороти корупцію неможливо, ви і домовленості розіб'єте, і руки поріжете.

Куди дивиться Гетьманцев?

От купуєте ви телефон за 5999, і виявляється по чеку він 4200, а ще 1800 - незрозуміла послуга (яка не оподатковується ПДВ), від якої звісно відмовитись неможливо.

Такою нехитрою маніпуляцією економиться 300 на сплаті ПДВ, от тільки економите не ви, а продавець.

Або купуєте гриль за 7500, а насправді його ціна в чеку 5800, ще 1700 - теж якась незрозуміла послуга. І знову ж таки магазин сплатить на 280 гривень менше в бюджет.

Але кошмарять дрібних фопів...      Михайло Катрук
5

Коментарі

119.11.20, 20:17

    220.11.20, 07:01

    +++