Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

ИРИНА

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 45-54 років

Треба просто перестати хворіти і відвести лікарів

  • 10.11.20, 22:20


Незабаром впаде один з головних бастіонів популізму - обіцянки "дешевого газу".

Пограбований бюджет просто немає чим наповнювати крім підвищення тарифів та збільшення податків, та і апетити акціонерів зелених мародерів не зменшились.

Тому буквально з цього місяця населення будуть менше кормити, зато більше доїти - і зокрема "рекордні запаси" дешевого газу, якими так вихваляється другий уряд Зеленського, стануть продавати добрим українцям втричі дорожче ніж його туди закачували.

Хоча вже постраждали майже всі верстви населення, від малозабезпечених до євробляхєрів, від армії до ФОПів, від робочих до пенсіонерів - саме за їхній рахунок будуть компенсуватися всі економічні провали "нових ліц".

Влада намагається зробити крайнім місцеве самоврядування, делегувавши туди встановлення тарифів, але потрапляє в пастку, бо хто там буде розбиратися, якщо особисто сам Зеленський обіцяв "цікаві рішення" для улучшеньїца - то ж при отриманні платіжок люто зненавидять саме його.

Почнеться агонія, в ході якої пустять під ніж спочатку окремих міністрів, потім весь уряд, потім парламент - "самово чесново, которий нє воруєт" використовуватимуть до останнього, щоби народу було на кого молитися.

А вже потім виникне головне питання: кому українці довірять витягати країну з чергового дна - новому клоуну чи все ж таки державникам?    Валерій Прозапас
7

Коментарі

111.11.20, 06:53

зє!йолопи зробили це разом! "хотьпаржом!"

    211.11.20, 18:15Відповідь на 1 від Merovingian

    зє!йолопи зробили це разом! "хотьпаржом!"все що вміють.

      312.11.20, 15:58

      Зелю - в діпу!