хочу сюди!
 

Светлана

43 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 39-53 років

Мерзенна політтехнологія і нічого більше

  • 15.10.20, 18:35
У мережу злили решту питань від Зеленського:

1. Чи підтримуєте ви ідею довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах?
2. Чи підтримуєте ви створення вільної економчної зони на территории Донецької та Луганської областей?
3. Чи підтримуєте ви скорочення кільності народних депутатів до 300?
4. Чи підтримуєте ви легалізацію канабісу в медичних цілях - для зменшення болю у важких хворих?
5. Чи підтримуєте ви право України на використання безпекових гарантій, визначених Будапештським меморандумом для відновлення її територіальної цілісності?

Оскільки ніякої юридичної сили це "опитування" не має, головна його мета - мобілізація зеленого електорату і незаконна агітація за "президента Зеленського" і кандидатів від "Слуги народа" в день виборів. Результати опитування будуть намальовані, які потрібно, і будуть використовуватись зеленою сараною як аргументація, наприклад "ми не легалізуємо каннабіс не тому що не хочемо забирати годівницю у Авакова, а тому що народ проти, а ми ж слухаємо народ".

Довічне ув'язнення за корупцію і скорочення кількості депутатів - настільки популістична херня, що навіть не має значення, чи буде вона втілена, чи ні. Імітація реформ.
Вільна економічна зона на Донбасі означає, що податки за жителів Донбасу платитиме решта українців. Спроба втілити цю забаганку Кремля в життя викличе так довго очікуваний Майдан.
А от питання про Будапештський меморандум настільки туманно сформульовано, що здається саме там і криється диявол. Наприклад відмова від Мінських угод, які утримують Росію від агресії і завдяки яким Путін отримує санкції, на користь Будапештського меморандуму, який не утримав Путіна від анексії Криму і окупації Донбасу, і не утримає й надалі. Але ж ось, така воля народу.

Коротше клоун знову намагається всіх обдурити, порушуючи при цьому закон про вибори, в якому не має місця для будь-яких опитувань в день голосування. Немає значення, чи оголосите ви бойкот цьому "опитуванню", чи в кожній клітинці намалюєте прутня, чи сумлінно проголосуєте. Це "опитування" нічим не регулюється, результати рахуються непрозоро і не будуть відповідати дійсності. Єдиний правильний варіант - не дати "опитуванню" відбутись, але і він грає на руку клоуну, який казатиме "от бачите, я хочу виконувати волю народу, я цікавлюсь його думкою, а ця так звана опозиція боїться вашого волевиявлення і затикає вам рота".
4

Коментарі

Гість: Inna_19

115.10.20, 18:52

    215.10.20, 19:29