хочу сюди!
 

ПРЕ мудрая

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 45-58 років

Треба путіну через Єрмака розповісти. Може порадить щось.

  • 13.10.20, 11:06

Під час візиту президента Зеленського до Великої Британії відбулася закрита зустріч із очільником МІ-6 Річардом Муром.    Про це з власних джерел стало відомо "Дзеркалу тижня".

На відміну від публічних заходів, ця розмова була для Зеленського дуже неприємною і знаковою.

"Як стало відомо ZN.UA з джерела, що заслуговує на довіру, саме шефові МІ-6, який по роботі знає про багато скелетів українців, захованих у британських шафах, Вайтхолл доручив донести українському президентові меседжі, які через низку причин не хотів озвучувати Джонсон", - пише автор статті.

Видання повідомляє, що на закритій зустрічі окрім Зеленського з українського боку був присутній лише глава СБУ Іван Баканов (але були відсутні представники ОП), а йшлося про три теми.

"Перша — атаки української влади на антикорупційні органи в Україні й прагнення Офісу президента взяти під свій контроль САП, НАБУ, Офіс генерального прокурора, а також судові інстанції. Друга — ситуація на Сході й дії Росії. І, нарешті, третя (що стосується, зокрема, й російської тематики) — оточення Зеленського, не тільки офіційне, а й неформальне, яке має значний вплив на главу Української держави", - повідомляє видання.

"Як розповіло наше джерело, закритість зустрічі була продиктована саме обговоренням персон із оточення Володимира Зеленського: британці бачать, як витікає інформація з України. Зазначимо, що раніше тему найближчого оточення президента на переговорах із главою Української держави порушували американці. Але їхній кейс був тиском на владу. А у британців це було попередженням. На той випадок, якщо Зеленський не до кінця усвідомлює дії людей, із якими його асоціюють"

Щодо короновірусу
Адекватні люди вже переконалися, що ковід-дисиденти – ідіоти, Степанов – просто неповносправний ідіот, що сяде за грати, уряд – зграя злочинців, що під шумок попиляли купу грошей на асфальт, а не надали надбавки медикам, і вони теж сядуть за грати, слуги народу, які досі публічно продовжують виправдовувати в радіо- і телеефірах будівництво доріг замість закупівель кисневих концентраторів, – такі ж самі одноклітинні потвори, як їхні колеги, які на початку пандемії казали, що це фейк
А поки тримайте свіжий прогноз від науковців.
    Вони ще не підводили підсумок, хоча попередній, як виявилось, був занадто оптимістичним. Він просто не міг передбачити концерти полякових і купу неляканих ельфів з масочками на підборідді. Так само цей не передбачає ідіотські ідеї проведення футбольних матчів в Києві, де мер цього ж міста просить допомоги в Уряду на боротьбу з епідемією.

Є дві хороші новини:
1. Летальність від коронавірусу повільно знижується. Тобто ймовірність “витягнути коротку соломинку” і проїхатися по новій асфальтованій дорозі на кладовище, збудоване в рамках президентської програми “Великий похорон”, зменшуються.
2. Кількість людей, які одужали, зростає.

Але є й погана новина:
Темпи розповсюдження хвороби перевантажать вже найближчими тижнями нашу медичну систему, яку уряд мав підготувати 65-ма мільярдами гривень за півроку часу ціною тотального карантину і наших нервів.
Бо наступного тижня вчені нам прогнозують вже понад 6000 випадків на день і 90 смертей.
На чиїй совісті ця сотня людей на день – уряду, шмигаля, зеленського, зеопарку, тіньових клованів, що ведуть переговори з олігархами, поки сонцесяйний піариться на будівництвах – підкресліть потрібне.

Чи буде 10 тисяч на день і біс зна скільки смертей – питання, бо залежить виключно від пропускної спроможності лабораторій і чесності звітів влади.

Але ж ми розуміємо, що правду вони вже не приховають.
Цікаво, як вони будуть шукати, хто винен у ситуації, що склалася, і як будуть тикати один в одного пальцями.   Деталі прогнозу тут.
2

Коментарі

113.10.20, 11:59

    214.10.20, 14:32