Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Шлях Януковича

  • 29.07.20, 11:20
Учора був черговий обшук у бізнесмена та нашого донатора Сергія Позняка по фіктивній справі.

«Правоохоронці» беруть взагалі «лєві» справи і приходять на обшук до тих, кого хочуть потрусити. Інвестклімат в Україні дуууже спекотний. Це вже не перший обшук у Позняка.
   Інвестиційні няні ломились в його офіс у Львові — в ухвалі суду одні компанії, а двері вибивають в інші. Зараз же обшуки відбуваються в Харкові — поліцейські спочатку закрили працівників в офісі, пізніше виявилось, що зникла барсетка одного з них… «Конфіскували особисті кошти 40 тисяч доларів. Показав декларацію та довідку з податкової про сплату з них податків, відповіли що їм по%єр» — розказав нам Сергій.

Вчора був знову ж черговий обшук на Еконія. Виробництво та дистрибуція питної води та дитячого харчування. У справі про «викрадення» людини. СЕО компанії Ірину Варагаш звинувачують в замовленні на викрадення людини. Нібито вона кілька років утримувала людину в підвалі. Але чомусь всі ці роки, поки людина була «викрадена», вона спокійно відвідувала суди... Ось такий кіднепінг.

І там, і там Нацпол.
Щотижня трусять по три-чотири айтішні фірми. Кого легше, кого сильніше, кого взагалі жорстко. Цих, як правило, податковий десант в СБУ трусить, тобто зазвичай СБУ + податкова.

Класно президент позбавив силовиків можливості займатися економічними справами. На п'ятірочку з плюсом. Слідчі судді в долі та підмазують все це лайно. Відмінний план — до карантину та рецесії додати ще й кошмарення бізнесу. Аху*нний план.

Володимире Олександровичу, у вас там рейтинг вже якраз, як у Януковича перед Майданом.
   Саме час повторити всі помилки Федоровича.

З таким же результатом.
Щодо перевертнів у погонах і корупціонерів під виглядом правоохоронців — всі вже зрозуміли, що люстрація повинна бути такою, щоб скасувати через суд було неможливо.
  Ми партія бізнесу і звичайно не будемо стояти осторонь. Тож далі буде.   Anton Shvets
8

Коментарі

129.07.20, 12:00

Суки ЗЕленые! Ничего, скоро вы доиграетесь!

    229.07.20, 15:14

    ...хана інвестіціям...

      330.07.20, 13:26

      Зеленського – геть із України!