хочу сюди!
 

Лариса

52 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 38-57 років

Сьогодні у нас чергова перемога

  • 23.03.20, 18:23
Зеленський провів перемовини з МВФ.

Що ж. Нагадаю, як воно було:
8 січня 2019 року. Прогноз: Україна отримає від МВФ два транші у 2019 році.
16 травня 2019 року. Україна чекає прибуття місії МВФ. Зеленський розраховує отримати транш.
29 серпня. Новий Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявляє під час першої промови у Верховній Раді, що планує нову 3-4 річну програму співпраці з МВФ.
26 вересня. Місія МВФ залишає Україну без домовленостей про нову програму співпраці. Причина - загроза незалежності НБУ від Дубінського та Коломойського.



25 жовтня. Яків Смолій заявляє, що НБУ чекає нового траншу від МВФ до кінця 2019 року.
23 листопада. Гончарук оцінює рівень співпраці з місією МВФ, як конструктивний та каже про істотний прогрес у перемовинах.
7 грудня. МВФ заключає з Україною Agreement на отримання 5,5 млрд доларів після виконання Україною ряда умов.
31 грудня. Гончарук заявляє, що Уряд чекає на новий транш від МВФ протягом декількох місяців.
***З НОВИМ РОКОМ!***
18 січня. МВФ нагадує, що готовий видати Україні транш після виконання нею взятих на себе зобов'язань.
23 березня. Зеленський попросив голову МВФ збільшити розміри допомоги Україні у зв'язку з епідемією коронавірусу.

Отже. Вже рік до нас приїздять місії МВФ, я нарахував чотири візити лише за другу половину 2019 року. Кожен раз вони кажуть одне й те саме - незалежність НБУ. Незалежність НБУ. Незалежність НБУ ВІД КОЛОМОЙСЬКОГО


Кожен раз їм відповідають, що ми на все згодні, дайте грошей, повірте нам, подивіться в очі, як ці очі можуть брехати, Вєрочка, приберіть попільничку зі стола, це не вам, це від попереднього відвідувача.

Кожен раз МВФ на це каже, що він не вперше працює з вождями туземних країн, тому утром виконання зобов'язань - вєчєром дєньгі.

Кожен раз після цих перемовин ми виходимо на подвір'я з обличчям тріумфаторів та заявляємо, що перемовини пройшли плідно та потужно.

Цей цирк продовжується протягом всього терміну президентства Зеленського. За цей час ми створили штаб спротиву падінню промислового виробництва, змінили Гончарука на Шмигаля і отримали вперше за багато років падіння ВВП. Багато зроблено, не зроблено лише одного - не виконано вимоги МВФ.

І от тепер Зеленський попросив збільшити обсяги траншів, які Україна отримує від МВФ, у зв'язку з коронавірусом.

ВОВА, ТАК ВІСІМ ГРИВЕНЬ НА МЕТРО - ЦЕ ВЖЕ БІЛЬШЕ, НІЖ УКРАЇНА ОТРИМАЛА ВІД МВФ ЗА ВЕСЬ ТЕРМІН ТВОГО МУДРОГО КЕРІВНИЦТВА.

Коломойського прибери, і все. Коронавірус в усьому світі, а Коломойський лише у тебе.
  Не треба думати, що МВФ якимось чином над нами зглянеться, тому що ми дуже красиво можемо плазувати навколішки. Не треба думати, що МВФ нам допоможе, тому що не можуть же вони допустити, щоб ми тут з голоду померли.

Не допоможе. В світі дуже багато країн, де люди голодують та вмирають. Вмирати та голодувати - це нормально. Це не впливає на перебіг перемовин. Коломойського приберіть, і не будете голодувати. Не хочете - значить хочете голодувати. Ваш вибір.

Репостніть, а то щось ми, як ті золоті рибки, півтори новини в голові тримаємо, не пам'ятаємо, скільки часу той цирк триває.       Alex Noinets
5

Коментарі

123.03.20, 19:36

Поки не буде закона про Приват - МВФ нічого не дасть

    224.03.20, 09:53

    Цікаво ЗЕ виконує вимоги Путіна, який надає Україні СМЕРТЬ і знищити її, і не виконує вимог МВФ, який може порятувати Україну від ДЕФОЛТУ!

      324.03.20, 15:55Відповідь на 1 від Танк_

      Поки не буде закона про Приват - МВФ нічого не дасть