хочу сюди!
 

Юлия

42 роки, рак, познайомиться з хлопцем у віці 30-50 років

Кінець епохи брехні, початок епохи сцяння в очі

  • 21.06.19, 19:07
«Заміна податку на прибуток податком на виведений капітал дасть бізнесу більше свободи для розвитку і знизить адміністративний тиск».

Це теза з програми кандидата в Президенти України Володимира Зеленського. Він говорить про податок на виведений капітал a.k.a ПнВК. Той самий, за який «Демократична Сокира» воює практично з моменту створення партії.
  Вчора Зе заявив, що ПнВК не на часі. Ну тобто взагалі не на часі. МВФ бідкається, шальки терезів розводять руками і тому подібне. ПнВК не буде, розходимось.
  Коли в передвиборчу програму включали цей пункт і піарились на ньому, коли бізнесу на зустрічах їздили по вухам про ПнВК, то закон був просто життєво необхідним. Коли вибрали президентом – «не на часі».

Я не обурений і не здивований. Це саме те, чого я чекав від Зеленського. Глобальної реформи економіки, звісно, не буде. ПнВК не буде. Нульової декларації не буде. Ринку землі не буде. Нічого не буде.

Пінчук купить три квартири військовим. Ахметов збудує притулок для кинутих гудків (в 14-15 році цей пан дав завдання своїм заводам щодня «гудіти» в 9:00, щоб настав мир). Коломойський поставить гуманітарний намет з платною кавою. ЗМІ розтиражують це нібито новий президент нагнув клятих олігархів і змусив їх віддавати гроші державі. 
І ще шорти, шорти забули. Тепер в них можна в АП ходити. Тобто в ОП. Треба поцікавитись, чи указ про шорти поширюється на ОП.
  Надіюсь, бізнес, який підтримав Зеленського через обіцянку про ПнВк, не сильно зажурився. Хто ж міг подумати, направду. Ну обставини так склалися, ну МВФ, ну протріть нарешті ваші очі, це ж сльози щастя котяться по ваших щоках. Жовті сльози щастя та захоплення.                                  Юрій Гудименко

Когда послали на хрен даже "свои" или "Когда выгнали из борделя за блядство"


тож тепер немає корупції - "антикорупціонери" не потрібніuhmylka
4

Останні статті

Коментарі

121.06.19, 23:17

    Гість: сонный

    222.06.19, 07:13

      322.06.19, 12:42

      ну... настоящий демократ