Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Ліга Смєха

  • 31.05.19, 15:09

@Gorsha81: Ето ахуєнно. Сказ о том, як люди, які думали що відправляють та дають гроші на допомогу переселенцям та ЗСУ, профінансували виборчу кампанію тих, хто домовляється про капітуляцію і забуття тих, хто життя віддав за цю країну, і по чиїй вині стали переселенцями... Вітаю,ви лохи.

umnik - Ше ми будемо в усіх підручниках, дітей вчитимуть на нашому прикладі. Просто історична ілюстрація до афоризму Черчіля "якщо країна між війною і ганьбою оберає ганьбу, то отримає і війну і ганьбу".

там багато цікавого, наприклад:
"Перший внесок «Слузі народу» у 2018 році зробив засновник адвокатського бюро «Качура Лоєрс» — 4 тисячі 600 гривень."
."Крім того, партія (Слуга народу) оплатила бухгалтерські послуги адвокатського бюро «Качура Лоєрс» — 50 тисяч гривень."
"Також у Києві «Слуга народу» користується приміщенням адвокатського бюро «Качура Лоєрс» — безоплатно. Це — спонсорська допомога, яку оцінили у 27 тисяч гривень за три місяці."


" Такого Шифира можно купить в любом магазине стройматериалов"
Проверять реакцию общественности же!
Давно проверенный, прежде всего кацапами, ход.
- Паниковского бьют! - закричал Балаганов, картинно появляясь в дверях. 
- Уже? - деловито спросил Бендер
11

Коментарі

131.05.19, 22:06

    21.06.19, 04:11

    Саме тому я даю гроші виключно конкретним людям, яким довіряю. Наприклад зараз підтримую підрозділ, де служить мій друг Горький Лук.

      31.06.19, 11:55Відповідь на 2 від Танк_

      Я шоcь не в темі. Лук подався до лав армії?

        Гість: сонный

        41.06.19, 14:15Відповідь на 2 від Танк_

        Саме тому я даю гроші виключно конкретним людям, яким довіряю. Наприклад зараз підтримую підрозділ, де служить мій друг Горький Лук.

          Гість: Nahibator

          51.06.19, 17:13

            61.06.19, 18:07

              71.06.19, 18:40Відповідь на 3 від evgstereo

              Я шоcь не в темі. Лук подався до лав армії?Вже десь 3 місяці як. Підписав контракт. Його відмовляли, у т.ч. і я , але він переконав. По-перше, командування розуміє, що йому треба давати писати. Вони взагалі розуміють, хто це. Ну й він знову парамед, хоча й автомат, звісно, має. Та навіть брав участь у зіткненнях, коли ворожа ДРГ на них вийшла. У районі Піски знаходиться. Зараз був у відпусці, вже повернувся.
              В мене зараз навіть із знайомих нікого на фронті немає. Було повно, зараз тільки Лук залишився. То ж я за нагоди закидаю хоч якусь копійчину. Мені казали, що дадуть повний розклад по витратах, але я категорично відмовився. Сказав, що якщо на мої гроші купуватимуть конфети, сигарети або навіть горілку - я не проти, бо людям і це потрібно. У відповідь подякували, але

                81.06.19, 18:41Відповідь на 3 від evgstereo

                Запевнили що на ото є окремий фонд.
                Ось таке.

                  91.06.19, 22:16Відповідь на 7 від Танк_

                  Хай йому щастить! І хай пише оповідання, роман... поруч такі художні образи! А ще краще відразу сценарії, п'єсу. Відчувається голод, що до патриотичних творів. Після війни - як почнуть писати, особливо ті, хто там не був

                    102.06.19, 13:01Відповідь на 9 від evgstereo

                    Хай йому щастить! І хай пише оповідання, роман... поруч такі художні образи! А ще краще відразу сценарії, п'єсу. Відчувається голод, що до патриотичних творів. Після війни - як почнуть писати, особливо ті, хто там не був*
                    "rose* Стосовно останнього речення:"Запросто!"