хочу сюди!
 

Татьяна

57 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Діджиталізація - це коли преЗЕдент тупо поцупив текст

  • 26.05.19, 19:03
    "Как когда-то Библия Гутенберга, сегодняшние интернет и социальные сети запустили процесс долгой революции.
---
В Африке количество абонентов сотовой связи с 2002 г. каждый год увеличивается вдвое, причем в основном это пользователи смартфонов, получающие возможность выходить в интернет. 
    Наименее развитые страны вырываются вперед в таких сферах, как онлайн-банкинг, отчасти потому, что отделений банков немного и мобильный банкинг занимает эту нишу".

Sean Brian Townsend: оказывается, речь Зеленского на iForum была плагиатом. Причём текст слизан в пределах одной страницы книги "The Future, Declassified", в том же самом порядке - Гутенберг, Африка, мобильный банкинг. Зеленский только добавил неповторимого блатного шарма.

Антон Швець: Є в України чувак, що тупо переписує те що прочитав у модній книзі у фейсбук, та подає як свої висновки та щей й досить безапеляційно подає.

Причому.
Якщо висновки у різних книгах не співпадають - чувака це не гребе взагалі. Сьогодні одна позиція, завтра нова книга і нова позиція.
    Цього чувака зовут Юрій Романенко з Інстітуту Майбутнього Геращенка.

І я так розумію по Гутенбергу на айФорумі, що саме він тепер розробляє виступи Зеленскому (або глобально консультує). Ну плюс є деякі інсайди.
   Нас чекає факінг пиздець. Романенко в принципі не розуміє чому не можна хуярити спіч тупо по книзі. Він завжди так робив і норм. В плані політичного консультування або стратегічного планування Романенко своїх думок не має. В нього є три абазаци, що він відмітив у тій книзі, чи у цій книзі.             Всьо
- Э, так и я так могу!
10

Коментарі

126.05.19, 19:29

    227.05.19, 04:37

    Яке воно ЧМО!

      Гість: сонный

      327.05.19, 05:01Відповідь на 2 від Танк_

      Яке воно ЧМО!

        Гість: Nahibator

        427.05.19, 20:02