Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Блогосфера про війну

  • 20.04.19, 22:46
 Якщо ви ще не зрозуміли, то ось, Mason Lemberg пояснює доступно: Ні, ні, ви рєбята так нічого і не зрозуміли про тих 5% податку від Зелєпупи.

  Ти все життя х*ячив за кордоном (в Італіях, Іспаніях, Польщах, плавали по морях-океанах) щоб заробити на квартиру, дім, машину.
Ти купив машину, квартиру, побудував дім. На це пішло умовно 15 років твого життя.

Далі чувак, який є співзасновником лотереї МСЛ, якого звинувачують в фінансуванні тероризму, ставки головою податкової служби, взявши базу БТІ і співставивши параметри твого будинку/квартири/машини з твоїми сплаченими податками (а їх не було, бо ти за кордоном працював), приходить до тебе і каже: «Плати, лох, 5% від сьогоднішньої вартості будинку по ринкових цінах».

А ти кажеш: «А то мій будинок, я його сам 15 років будував».
А він тобі каже: «А мене то не іпе, мені треба пенсії на окупованих територіях платити» і арештовує твою хату, квартиру, машину. А бляху може взагалі забрати.

А от олігархи 5% платити не будуть, бо їхнє бабло в офшорах і їм нахер не потрібно легалізовувати його в Україні.

Ну ти ж бачив фільм «Слуга народу», як Зелепупі всі зносили золоті коронки з зубів. 
То чому ти думав, що роздягати будуть когось іншого, а не тебе?
Бо тобі сказали, що хуже не будет? 

Helgi Sharp: Только что разговаривал со старым знакомым — он в пятом десятке наиболее состоятельных людей Украины.
Говорит, после того, как от ко-манды ЗЕ тихонько дистанцировался Абромавичус и кое с кем поделился впечатлением о звёздном мальчике, большинство представителей большого бизнеса приняли решение бойкотировать не только «Голограмму» (такое прозвище у маленького кандидата в бизнес-кругах), но и ни при каких условиях не делегировать в его команду профессионалов из своего состава — репутация, говорят, дороже. 
Что планируют делать? Игнорировать, не замечать, работать как раньше. Не будут вкладывать в его президентство (если такое случится) ни единого цента.
Ложиться под «Колыму» (прозвище Коломойского) тоже нет — утверждают, что никто из них расступаться и освобождать место для его триумфального возвращения в Украину не намерен.
С учётом первичного анализа подельников (команды), уверены, что такой «президент» максимум на год — или импичмент или правовая «додонизация» по молдавскому варианту. Главное, не дать ему наломать дров за оставшееся время.

8

Коментарі

121.04.19, 05:52

Свято наближається!

    221.04.19, 08:08

      321.04.19, 09:49Відповідь на 1 від Танк_

      Всі на ділянки!

        421.04.19, 23:37