хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Фальстарт, або У гру «Провокація» можна грати удвох, Валєра

  • 19.04.19, 17:15
Коротко: Цілком допускаю, що сьогоднішня тема навколо «Приватбанку» і інших судових рішень — свідома (і вдала!) провокація(1) наших.

Тепер розгорну. Дивіться, які справи.

Головною зброєю московита є страх і неупевненість.
Війна для більшості обивателів — це саме страх і невпевненість у завтрашньому дні.
Зрада — це страх перед реформами, бажання жити по-старому, де можна було «занєсті» і «парєшать».
Вся — наголошую, ВСЯ! — ворожа пропаганда експлуатує лише страх і неупевненість.
Московський загарбник і його сателіти до вчорашнього дня повністю контролювали страх українців — окрім тих 16%, які відбоялися своє ще п'ять років назад.

Але страх — це лише інструмент. Який ставить досягнення мети.
Яка мета московита і його маріонеток? — Реванш.
Реванш світоглядний, військовий, економічний, корупційний, ментальний.

Тепер, що робить Порох.
А Порох просто трошки відпускає віжжі! І вся красно-коричнева сволота як з ланцюга зірвалася!
Суди, які вже були накручені 22 квітня повертати колаборантам майно, роблять це просто зараз.
Банкомати з банерами «Врємєнно нє работаєт» — вже зараз.
Черги перед обмінниками — сьогодні, а не 22 квітня.
«Давайте відкладемо укладання контракту до закінчення ваших виборів» — вже зараз.
«Ми уважно слідкуємо за виконанням умов кредиту МВФ, сподіваємося, що ви їх не порушите, OR ELSE!» — сьогодні.
«Нагадуємо, що серед 144 умов надання безвізу були […], OR ELSE ми можемо і скасувати» — це теж сьогодні.

Тобто, московити, риги і прочіє колаборанти починають чинити реванш ще до того, як захопили владу.
І таким чином роблять класичний фальстарт (у спорті це — однозначна дискваліфікація).

Порох розвернув головну зброю московита — страх — у протилежному напрямку.
Тепер вже виборець Коломородька боїться за свої грошики у «Приваті».
Тепер вже любитель московського єзика з Харківщини боїться, що усе Лівобережжя матиме спільну юрисдикцію з бурятами і каракалпакцями.
Тепер вже ватний контрабандист, який «устал ат вайни» у себе на Закарпатті, боїться, що його обкладуть даниною 5% за весь попередній час включно.
Список можна продовжувати нескінченно, але спільне слово буде — СТРАХ.

Іншими словами.
Реванш мав початися 22 квітня. Коли було б пізно кулаками махати.
Але почався — 18 квітня.

І усі оці наслідки — курс 30, черги перед Приватівськими банкоматами, вивіски «Ізвінітє, валюти нєт!», загроза скасування безвізу — все це почалося сьогодні, а не у понеділок.

Наслідок:
«Корисні ідіоти» ©, яким пообіцяли «бить в долє», і які щиро вважали, що за свою допомогу у вчиненні реваншу, вони і самі стануть серед тих, ХТО грабує, внєзапно© стали тими, КОГО грабують.
Вже сьогодні.
А це — не той розклад, на який вони підписувалися.
Логічно припустити, що вата має схаменутися, схопитися за голову руками і з криками «що ж я накоїв?!!11» бігти на виборчу дільницю, щоб зупинити долар-по-30 вже 22 квітня.

Якщо це так, як мені здається, то Порох і компанія — генії від політики.
І не забуваймо, що для перемоги ще треба 21-го прийти і проголосувати.
У мене все.       Слава Україні!

(1) Провокація (лат. provocatio) — дія або низка дій, які мають на меті викликати певну
 реакцію тих, кого провокують. Як правило, проводяться, з метою штучного створення негативних наслідків для тих, кого провокують
«Україна побачила нову коМанду ЗЄ!»
Volodymyr Ariev: Якщо Приватбанк буде повернутий Коломойському, то я мушу попередити громадян: ви заплатите двічі по 150 мільярдів гривень олігарху. Перша половина - гроші вкладників, які Коломойський викрав, через що і була націоналізація, втч на вимогу МВФ. Друга половина - він може забрати банк з влитими туди державою грошима для закриття діри, щоб він не впав. І це ще кандидат Коломойського не став президентом. Грабунок країни і громадян на 11 млрд доларів - це перевищує всі можливі корупційно-воровські оборудки, відомі в Східній Європі, без РФ! Корупція, кажете? Коли нас пошле куди подалі МВФ з такими історіями, то потім всі зрозуміють що наробили з новим курсом долара, який важко спрогнозувати. Але буде пізно. Зараз ще не пізно. До 21 квітня.

7

Коментарі

120.04.19, 00:23

Разочаровал. Не профессионально. Слишком много заблуждений, если не сознательной дезинформации. У меня другой анализ.
Напоминаю, что при СССР доллар стоил 62 копейки и не колебался. Также постоянный курс был в Швейцарии.

    220.04.19, 04:31Відповідь на 1 від аналдр

    В вашем посте интересно то, что он полностью лжив. Насчет Швейцарии - возможно. Про 62 коп. наглая ложь. Цену на товар можно определить только если он находится в свободной продаже. А доллар по 62 коп, в строго ограниченном количестве, могли приобрести люди, направляющиеся в кап. страны. Если не ошибаюсь, до 100 долл. или что-то подобное. Сколько советских людей выезжали за границу, особенно в кап страны? Единицы. Но да, доллар можно было купить у валютчиков по реальной цене. И стоил он 4 р. за штуку. Само собой, в этой цене заложен огромный риск для продавца (вплоть до смертной казни, Файбишенко и Рокотов, помните?) Так что наверное реальное соотношение покупательной способности было несколько ниже 4р. Хотя, с учетом того, что на доллары можно было купить то, что даже в спецраспределителе

      320.04.19, 04:35Відповідь на 1 від аналдр

      было не достать, то и говорить о реальном курсе бессмысленно. Но он точно был не 62 коп, а намного больше. И не делайте вид, что вам это все не известно.
      А вообще природа ваших "убеждений" довольно очевидна. Тоска по тому самому спецраспределителю. Тут даже не настолько важно, что у тебя есть доступ к качественным товарам. Намного важнее, что у других его нет. Что дает блаженное чувство собственной исключительной значимости по сравнению с "простыми" людьми.

        Гість: сонный

        420.04.19, 06:33

          520.04.19, 09:21Відповідь на 2 від Танк_

          Да, добровольное заблуждение гражданина и в кажд комменте. Верить не хочется.. о троллизме

            620.04.19, 15:38Відповідь на 5 від evgstereo

            Да, добровольное заблуждение гражданина и в кажд комменте. Верить не хочется.. о троллизмеЕсли можно, забань этого совкового мастадонта. А то он сам не вымирает и гадит тут безнаказано.

              720.04.19, 17:50Відповідь на 6 від Танк_

              Те, кто скромны умом не опасны тем более я весь бред не читаю и делается это явно без злого умысла. А вот другие - все понимают, ехидничают, злорадствуют и поэтому им хаос милей

                821.04.19, 01:29Відповідь на 3 від Танк_

                Мне нравится Ваш энтузиазм. Но у меня принципиально другой подход к оценке чужих мнений. Я выбираю наиболее благоприятный вариант для объяснения позиции оппонента. Если бы Вы следовали моему подходу, то для начала познакомились бы со мной в Интернете, где обо мне много написано и имя своё я не скрываю, оно известно всем. Вы бы убедились, что я, возможно, самый добрый, искренний и полезный человек для нашей страны из всех Ваших знакомых. Поэтому фантазировать на тему очевидности моей "тоски по спецраспределителю" и "доступу к качественным товарам" Вам бы не пришлось. А получилось, что Вы солгали. Особенно мне обидно "блаженное чувство собственной исключительной значимости по сравнению с "простыми" людьми", ибо это было мне не доступно, как сыну врага народа, жившего под колпаком. Вы ведь

                  921.04.19, 01:40Відповідь на 7 від evgstereo

                  Те, кто скромны умом не опасны тем более я весь бред не читаю и делается это явно без злого умысла. А вот другие - все понимают, ехидничают, злорадствуют и поэтому им хаос милейДело хозяйское само собой. Но меня совки раздражают просто неимоверно. Ладно бы я сам тогда не жил. Но ведь жил и память не утратил. А они почему-то помнят только дец хорошего, но не помнят килотонны говна, в котором приходилось жить. Вот и друг твой про доллар по 62 коп вспомнил - это ж вообще! Доллар по 62 копейки! На уши не натягивается.

                    1021.04.19, 01:53Відповідь на 3 від Танк_

                    знаете, что такое честь и достоинство, почему же не цените его по отношению к себе? Я мог бы Вам рассказать, как те, кого Вы защищаете "покупали" по 62 коп. доллары на деньги Фонда мира, куда мы все трудящиеся сдавали ежегодно взносы. Известный мне случай, свидетелем которого я случайно оказался, был в объеме $40 миллионов. Мне объяснил, провернувший эту операцию чиновник Фонда, что на эти деньги он закупил на Западе компьютеры и продал у нас в стране по долларовому эквиваленту в 5 руб. В итоге, вернув "свои" $40 млн. он "наварил" еще $200 млн. плюс щедро "отблагодарил" банк. Вы так защищаете "систему", что не ассоциируетесь у меня "с "простыми" людьми", а испытываете "блаженное чувство собственной исключительной значимости по сравнению с "простыми" людьми". Хочется думать, что это не так.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна