хочу сюди!
 

Юлия

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 36-45 років

Я вся такая внезапная...

  • 12.02.19, 13:17
Тимошенко небезпечна відсутністю чіткої позиції, яку вона кардинально змінює в залежності від особистої вигоди. 
Протягом двох днів Мангера, підозрюваного у вбивстві Катерини Гандзюк, виключають з партії, а вже наступного дня проти нього, за словами Тимошенко, нічого немає і починається стандартне камлання про політичні переслідування, бо в ролі жертви легше набувати симпатиків з одного електорального поля з Гриценком.
   Різка зміна поглядів спостерігалася в багатьох питаннях. У 2009 році вона подає мегапрогресивний проект закону про ринок землі, а у 2019 виступає проти ринку, бо «олігархи скуплять» (з‘явились раптом, раніше ніколи не було). Тоді ж, 10 років тому, підписує меморандум з МВФ про підвищення ціни на газ до рівня ринкової, а тепер, коли її зобов‘язання виконані, вона хоче знищити свою ж гарантію.

Нині Тимошенко говорить про підтримку європейської та євроатлантичної інтеграції. І я розумію, що це вона просто не дотримається обіцянки, якщо буде вигідно розвернутися під Москву. А історія з Мангером та всі інші поламані нею гарантії - лише чергове нагадування, щоб не забували про загрозу кардинальної зміни курсу, яка може обернутися фатальними наслідками для України.   Volodymyr Ariev

Комменты:
-   А все почему? Потому что родина для нее - СССР (и она тщательно старается насрать ее обратно со своим дружком, с кем так приятно похихикать). А Украина - это так, место для стрижки овец на газе, вакцинах, микрокредитах.
-   Volodymyr Ariev - трохи пиздить. В Юлії Володимирівни чітка й прозора позиція - не просто сусідство, а тісна дружба, і ми не виведемо ні одного танка з боксу, аби не провокувати РФ. Всі, хто хоче прийняти участь в реаліті шоу "хата на бурята" і "поїздка в РФ на 15 років в сонячний Нарярмар", або "перетворися на гній разом з родиною сьогодні, чого тягти" - має проголосувати за ЮВТ. "Ви канєшна сразу в рай, а ми не думаем что тоже".


8

Коментарі

112.02.19, 14:12

    Гість: сонный

    213.02.19, 03:53

    Юлина секта на это не отреагирует

      313.02.19, 04:06Відповідь на 2 від Гість: сонный

      Они вообще ни на что не реагируют. Невменяемые.

        414.02.19, 08:05