хочу сюди!
 

Ирина

45 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 40-50 років

Продовжує лізти з усіх щилин

  • 19.07.18, 12:12

Вона вже на радіо, Ютубі, у почтових скриньках та на кожному вуличному розі. Як жартома казав один персонаж, боюсь вже порнофільми включати.)

Вчора зранку прямо біля входу до адміністрації Солом`янскького району бачу, як дві жіночки встановлюють намет зі знайомим сердечком і літерами на ньому: "Центр захисту киян за підтримки Юлії Тимошенко."

Встановили... Починають роздавати газети-листівки.

Читаю: "Я принесу мир в Україну, спираючись на Будапештський меморандум." А інші не змогли, бо такі дурні чи тому, що саме Росія не визнає своїх гарантій по цьому меморандуму?

Нижче: "Тимошенко - наш єдиний шанс." І підпис: Шарій. У слові "Путін" одразу чотири помилки.
Ще нижче: "Я стану останнім Президентом України." От чого і треба боятись, бо за такого президента може не стати самої України.
Одне з двох:
1. У неї стійка амнезія, і вона не пам'ятає, про що говорила і що робила раніше.
2. У народа стійка амнезія, і він не пам'ятає, про що вона говорила і що робила раніше. Навіть те, що за контрактом "Тимошенко-Путін" кожна родина в Україні втратила понад 61 тис. грн.

Що маємо на виході? Шалений передвиборчий кошторис, який під силу лише постатям накшталт Коломойського, Медведчука або його хазяїна. Старий "Новий курс" нашвидкоруч відтюнінгованої підстаркуватої самки богомола з тягою до нескінченної влади. І нарешті певну частину наших виборців з пам'яттю весняної бджілки. Це була б картина маслом, якби не було нас - всіх, хто не хоче водночас стати жителями Малоросії.

Десь о шостій вечора повертався додому. Намет стояв, але вже порожній. Хтось небайдужий зафарбував слова "за підтримки" і фломастером написав "від" - тобто, "Центр захисту киян від Юлії Тимошенко". І хай не ображаються мешканці інших регіонів, але, думаю, саме кияни стануть тією критичною масою, яка на виборах врятує країну від леді Вінтер українського популізму і тотального невігластва. А тому нам своє робити... Шануймося!)        Helgi Sharp
5

Коментарі

119.07.18, 12:42

    219.07.18, 19:35