хочу сюди!
 

Елена

46 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 47-57 років

Вплив облому на мізки ватників

  • 16.04.18, 10:23

Остання, нехай крізь зуби, але, все ж таки, визнана переважною кількістю росіянців на Москві тенденція - "НА Украінє ми обламалісь".

Це висновок з моїх бесід з ватними московськими родичами, спілкування чоловіка з його батьками, родичами та колишніми однокласниками.
Сам цей факт (зі злістю, еге ж) визнають всі. Але стадією "прийняття" я б цю констатацію не назвала.
   Бо, по-перше, в цьому "обломі" (і в такому ж сирійському, до речі) звинувачують виключно Пуйла, який виявився "тряпкой".
   А, по-друге - наприклад, навіть таких двох старих перечниць, як моя московська тітонька та свекруха, чомусь, в першу чергу, турбують не зростання цін, погіршення якості продуктів та ускладнення отримання безкоштовної медичної допомоги - те, з чим вони стикаються кожного дня, а те, що Мордор, блін, "обламался НА Украінє"!
     І останнє - жоден з наших співрозмовників так і не відповів (хоча ми запитували) на питання, хто ж саме так добре наваляв їм в Україні? З точки зору росіянців, це трапилось якось само по собі, без участі української армії. Бо визнавати ту обставину, що, все ж таки, зупинили та обламали їхню "непереможну та легендарну" українці - люди "другого гатунку", яких вони досі вважають за якийсь "етнічний додаток" до самих себе, улюблених, - в будь-якому разі для росіянців нестерпно.
    Але самий тренд не може не тішити, бо йде в правильному напрямку.
Чи то ще буде, коли їсти не буде...Лідія Гайдар
10

Коментарі

116.04.18, 11:00

ну хоть так

    216.04.18, 11:40

      316.04.18, 19:19