хочу сюди!
 

Оксана

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Імітатори майдану

  • 15.03.17, 15:10
Mason Lemberg   Зараз люди з паралельної реальності в якій "Майдан піднявся через антикорупційні заклики Найєма" і в якій "Парасюк прогнав Януковича" кажуть, що не треба застосовувати подвійні стандарти схвалюючи захоплення ОДА під час Майдану і засуджуючи ці дії зараз.
Шановні люди з паралельної реальності, я розумію, що ви нічого не знаєте, не пам'ятаєте, участі не брали. Але Я пам'ятаю дуже добре.

І те на чому ви намагаєтесь маніпулювати зараз, виглядає так само цинічно і так само огидно як ваші маніпуляції на смертях і полонених, яких "визволяє" кримський аферист.

Але для тих, хто хоче порівнювати незрівнянне нагадаю:
В 2014: причиною захоплення ОДА стали смерті Героїв на Грушевського 
захопили Львівську ОДА, а потім інші ОДА, тисячі самостійно організованих і дійсно обурених людей.
         Що було вчора:
причиною вчорашніх акцій стала БРЕХНЯ, як і в принципі всієї "блокади". Ця "блокада" побудована на суцільній брехні починаючи від біографій її організаторів вкидів про "зброю, що перевозиться в вагонах" і закінчуючи маніпуляціями на смертях і на полонених, про долю яких нібито турбуються ці аферисти.
вчорашня брехня, яка збурила багатьох, сьогодні стала цілком очевидною для всіх. Бо людей збурив не стільки сам розгін, а скільки вигадані історії про те, що "там всіх били, особливо цинічно били АТОшників". Сьогодні стало очевидно, що нікого не били. Тобто, ми маємо СВІДОМУ спробу підігріти суспільство аналогіями з тими подіями. А це вже технологія, яку нам три роки впарює гусня.
окреме питання це маніпуляції на темі АТОшників. З затриманих 43 осіб, десятеро назвали себе АТОшниками, але не надали документів (допустимо, це так і є), шестеро були раніше засудженими, а 33 особи не мали ніякого відношення до АТО. То з якого дива вони називають цих людей АТОшниками та "ветеранами"? Я не буду цього робити і перетворюватися в дніще, але з таким самим підходом, зважаючи на 6 судимих, їх можна називати як?..
Львівську ОДА вчора "штурмували" 8-10 осіб, Франківську теж стільки, В Луцьку, Чернівцях і Вінниці було кілька десятків. В Києві вчора на Майдан прийшла сотня-дві. Про яке народне обурення ви зараз говорите? З чого б це тих вісім людей представляють думки львів'ян?
На відміну від 2014 року, коли депутатів переслідували за спроби прийняти рішення на підтримку Майдану, вчора ці спокійно вночі понаприймали повної дурні, яка не вкладається в здоровий глузд. Головне, що ця повна дурня повторюється в "вимогах" різних міст і якось дивно, що ні в кого з "депутатів" не виникає питань. Соупадєніє?
Зате зараз бачимо намагання надати цих маргінальним акціям під ОДА вигляду всеукраїнського масштабу. ЗМІ садового навіть карту протестів почали малювати, як в 2014.
І про спроби зрівнювати події 2014 року з сьогоднішніми маргінальними керованими акціями. Нагадаю, саме такий аргумент використовувала кремлівська пропаганда під час захоплення адмінбудівель на Донбасі в 2014 році.
... і на останок:
Дуже сумно, що за тим всім, всі ці "захисники" "блокади" забули про полонених, обстріли міст і реальні проблеми. І чомусь зовсім не хочуть задати запитання організаторам "блокади" чому тривають обстріли? Де звільнені полонені?..
4

Коментарі

Гість: InnaFL

115.03.17, 15:30

    215.03.17, 15:34Відповідь на 1 від Гість: InnaFL

    але зараз почнуть списи ломати

      Гість: InnaFL

      315.03.17, 15:44Відповідь на 2 від evgstereo

      Сьогодні Порох штовхнув промову. Що, що, але балакать він вміє.
      В Верховній Раді теж сьогодні дурдом був.

        415.03.17, 15:51Відповідь на 3 від Гість: InnaFL

        Він краще всіх хто промовляв і все пояснював ще в часи першого майдану. Без гасл. Все одно гад!

          Гість: InnaFL

          515.03.17, 15:58Відповідь на 4 від evgstereo


          Мойсей 40 років водив...

            615.03.17, 16:00Відповідь на 4 від evgstereo

            Він краще всіх хто промовляв і все пояснював ще в часи першого майдану. Без гасл. Все одно гад!П**деть - не мешки ворочать. И СНБО принял решение, какого требовали блокадники. Петя обкакался, потому что страна стала приподниматься. Не постите порохоботов.Читать противно. Или вы на службе у победунов?
            И в ВР за красный кородн имеют право заходить только депутаты и аккредитованный журналисты.И то, что туда сегодня налезло, мне Крым напомнило. Разочарована вашими публикациями. Общайтесь с Инной. Там нет претензий, как и мозгов. Дама в поиске (что не так и плохо), но претендует на то, чего у нее нет, то есть на ум.

              715.03.17, 16:09Відповідь на 6 від ab absurdo

              Что ж, а другие пиарят Батькивщину Я надеюсь безкорыстно? Сам то я желаю Саакашвили пробиться

                815.03.17, 16:34

                Я про это всем придуркам верящим в чистые помыслы дебилов и сволочей толкую.

                  915.03.17, 16:50Відповідь на 7 від evgstereo

                  Что ж, а другие пиарят Батькивщину Я надеюсь безкорыстно? Сам то я желаю Саакашвили пробитьсяНе вижу, кто бы пиарил Батькивщину. Лично я - за Украину

                    1015.03.17, 17:00Відповідь на 8 від АскольдЪ

                    Я про это всем придуркам верящим в чистые помыслы дебилов и сволочей толкую.Типа вы себя возомнили умнее других? С дураками спорить бесполезно, ибо дурак всегда прав

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна