хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Новини одним рядком

  • 20.04.16, 20:53
После новостей о провале переговоров в Дохе, капитализация шести крупнейших нефтяных компаний России упала на 250 миллиардов ржублей

Чісто поржать. На Росії хочуть наростити видобуток нафти // При цьому від інших вимагають замороження видобутку, ага. Сподіваюся, що арапи такої поведінки не прощають.

У рашистів нічого не вийшло: Парламент Нідерландів залишив в силі євроасоціацію України, не зважаючи на результати референдуму. Проти скасування ратифікації проголосувати 75 депутатів проти 71 — за. // Чекаємо від москвопропаганди брехню про те, що "в ЄС ніхто не зважає на думку громадян" (референдум), бо кремлівські брехуни знову "забудуть" сказати, що рішення прийняла більшість парламенту, який обрав народ на справжніх, демократичних виборах, а отже це рішення приняли люди, які мають мандат від народу.

BBC: Європейська комісія офіційно видала законодавчу пропозицію для Європарламенту та Ради ЄС щодо скасування візового режиму для українців.

Турция предложит принять Грузию в НАТО уже в мае

Українські військові інструктори в рамках пілотного проекту підготували першу роту оперативного призначення за стандартами Північноатлантичного альянсу.

- Почему ржубль то встает, то снова падает?!
- Саудовская Аравушка нефтюшку разлила...

На России два типа митингов: на одни людей сгоняют, с других — разгоняют.

На России довольны жизнью две категории граждан: те, кто в доле и те, кто не в курсе...

На России люди делятся на два типа: одни гордятся тем, что гордятся Россией, другие гордятся тем, что не гордятся.

Песков заявил, что российские патриоты не симулировали идиотизм на "прямой линии" с Путиным - это их естественное состояние...

А нечего так походить на                                                                                                                 вождя!

9

Коментарі

120.04.16, 23:14

Взяли за хибон, чтобы в двойники пригласить?

    221.04.16, 03:40

    Уптина брат?

      321.04.16, 07:43

      А чего только Грузию? А нас не?

        421.04.16, 11:42Відповідь на 3 від Танк_

        Они раньше начали процесс. На войну не отвлекаются