хочу сюди!
 

Любовь

33 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 25-35 років

Пеките хлеб дома

  • 12.09.12, 18:43
25

Останні статті

Коментарі

112.09.12, 19:26

Випікати хліб дома не проблема. Інша справа - де купити чисте борошно?

    212.09.12, 21:27Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    Фільм російський ,тому Може проблема - не про нас. Я купую борошно в Варусі і знаю що додаю в хлібопіч

      312.09.12, 22:16Відповідь на 2 від evgstereo

      Про нас, ще й як про нас! Маю власний досвід, можу в приваті розповісти

        412.09.12, 22:29Відповідь на 3 від vov4ik126

        Можливо..А на хлібзаводах кож день потрібна гори непонятного борошна і вагони спец дріжжів. Щоб все це піднялося, а собівартість зменьшити.... Все! Купуйте хлібопічку, а яку і рецепти -супер, окремо пораджу

          512.09.12, 22:46Відповідь на 4 від evgstereo

            613.09.12, 00:12Відповідь на 3 від vov4ik126

            Про нас, ще й як про нас! Маю власний досвід, можу в приваті розповістиІ мені, будь ласка, бо мене вже Богдан Ляшко налякав.

              713.09.12, 00:23

              терористам на замітку

                813.09.12, 00:46Відповідь на 6 від Alter ego*

                Печем периодически хлеб года три. Каждая хлебопечка по разному печет и ЕДИНОГО правила ВЕРНОГО испекания хлеба нет Но есть одна закономерность : пока не испечешь три- четыре неудавшихся хлебов и не проанализируешьошибки- проку не будет Мы пекли хлеб и записывали ошибки. Есть важные моменты: минимум 3 раза просеять муку, идеально взвесить дрожжи \ желательно пользовать ОДНИ И ТЕ ЖЕ ! / , выдерживать ТЕМПЕРАТУРУ воды, точно взвешивать муку и внимательно читать о замене одних компонентов другими . Прелесть домашнего хлеба в том , что можно вариировать специи и ароматизаторы согласно запросов семьи Мастерство приходит со временем и анализом ошибок. Удачи , вам , хлебопеки ! Благое дело задумали !

                  913.09.12, 01:54Відповідь на 6 від Alter ego*

                  Про нас, ще й як про нас! Маю власний досвід, можу в приваті розповістиІ мені, будь ласка, бо мене вже Богдан Ляшко налякав.Та ладно, "налякав"..,
                  Вот НАЙПРОСТІШИЙ рецепт - БЕЗ дріжджів, БЕЗ закваски! http://www.youtube.com/watch?v=6RP9COoZ5tA
                  Попробував! СМАЧНО! Але дуже ПРИЛИПАЄ до противня чи фольги!
                  Попробував випікати у формі для випічки від "ДЕЛІМАНО" (з білим КЕРАМІЧНИМ покриттям) = КЛАСНО!!!
                  А ось тут http://vpomestie.ru/publ/17-1-0-100 "Поместья Украины" - "Хлеб без дрожжей на мучной закваске".
                  Але я зараз зайнявся виготовленням ХМЕЛЕВОЇ ЗАКВАСКИ - як колись пекла моя бабуся.
                  Якщо вдасться її "приручити" до хлібопечкі - то буде чудово!!!

                    1013.09.12, 01:56Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

                    Випікати хліб дома не проблема. Інша справа - де купити чисте борошно?Треба шукати мукомольні цеха по селам - там точно НЕ добавляють в муку ніякої гидоти!!!
                    І там же можна купити ДЕШЕВО ОТРУБІ - бо саме в них НАЙЦІННІШЕ, що є в зерні, але все воно йде на корм худобі...

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      5
                      попередня
                      наступна