Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Блазень із сумними очима

  • 29.08.10, 09:39

Додому сьогодні повертався у приємній компанії дощу. Просто ідеш, загорнутий у водянисто-прозору ковдру, і думки туманять твій розум. Супокій закрадається під шкіру, проходить по венам, доходить до серця, проникає у душу. Я чекав на нього у тих довгих, загайних буднях. Ніхто уже не помічає поодиноких солонуватих безколірних крапель у кутиках твоїх очей: усі вмиваються небесною водою, зайняті лише однією думкою: втекти, сховатись, встигнути… А мені обридло поспішати! Нехай цим переймається безлика решта, вічно посмугована гримасою неспокою і метушіння.

Під ногами гостре тонке лезо, а далі прірва… Я йду, легший за пір’їнку, вправніший за циркового еквілібриста, беззастережно ступаючи по власній трояндовій доріжці.

Той самий офіс, знайомі люди, звичне крісло за комп’ютерним столом. Усе незмінно, іншими стали лише кольори. Немає більше жовтого і червоного. Око не сприймає зелений і голубий, відмовляється бачити веселку, а сонце більше не засліплює взір. Мені зручно у цьому новому світі, на дверях до якого висить картка «Не турбувати». І байдуже, що ключ давно загубився глибоко усередині моєї душі.

Сотні тіней проходять повз мене. Хто серед них я? Ще один безликий представник людської раси? Чи хлопець із напускною веселістю, що зупинився на розпутті? А може звичайний перехожий, який дочекався зеленого чоловічка у світлофорі, та й подруняв собі далі…

15

Коментарі

анонім

129.08.10, 10:44

    229.08.10, 11:02

    Дівчинку йому треба, та скоріше!

      Гість: Moren@

      329.08.10, 12:42

      Такий період життя буває у багатьох ,це ніби квантовий стрибок на інший рівень мислення та світосприйняття.Пригнічення від усвідомлення жалюгідності речей,які ще зовсім недавно здавалися пріоритетними.Згодом це нівелюється надбаним досвідом та визначенням нових вершин.

        429.08.10, 12:56

        Не треба сумувати - дощ скоро пройде й з'явиться сонечко.Треба жити надією на краще.Інакше - хоч вішайся.А депресія буває у всіх .Не пускай такі думки до душі - подумай краще про щось приємне!

          529.08.10, 13:22

            Гість: artyleryst

            629.08.10, 13:38

            Тільки що теж повернувся у компанії дощу

              729.08.10, 14:07Відповідь на 3 від Гість: Moren@

              Такий період життя буває у багатьох,це ніби квантовий стрибок на інший рівень мислення та світосприйняття.Пригнічення від усвідомлення жалюгідності речей,які ще зовсім недавно здавалися пріоритетними.Згодом це нівелюється надбаним досвідом та визначенням нових вершин.
              Гарно сказано!

                829.08.10, 14:48

                Що за настрій? Ще ж літо, а вже "Ніхто уже не помічає поодиноких солонуватих безколірних крапель у кутиках твоїх очей"...та трішки тягучішших в кутиках носа... ЛІТО ЩЕ НЕ ЗАКІНЧИЛОСЬ!!!

                  929.08.10, 21:26Відповідь на 8 від Francisk02

                  Календарно воно може ще і триває!
                  Але з такою погодою я злягла із температурою під 40 та ангіною.
                  А писати із температурою навіть прикольно

                    1029.08.10, 21:26Відповідь на 2 від Cьоб@к@


                    У кого шо болить...

                    Тсс, секрет!!!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна