хочу сюди!
 

Марта

48 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 50-60 років

Що ж йому подарувати?

  • 09.02.14, 21:36
Ні для кого не секрет, що буквально за тиждень настане та дата, коли всюди буде величезна кількість червоних сердечок, а троянди продаватимуться у тридорога. Здавалося б, ще ж все-таки цілих сім днів! Деякі, хто живе за принципом Скарлет О'Хари "я подумаю про це завтра", скажуть, що я набираю 101, коли тільки запалила сірник. Та на моє глибоке переконання, у дзвони я б'ю саме вчасно. Адже, заперечуючи думку багатьох представників сильної половини людства, які стверджують, що 14 лютого можна сміливо прирівняти до 8 березня, хочу авторитетно заявити, що проблема визначеності з подарунком набагато серйозніша саме у дівчат, а не навпаки.
Одразу хотілося б поставити найактуальніше питання: то що ж йому дарувати? У третьому класі, пам'ятаю, коли товариш запросив мене на день народження, я довго ломала голову над цією дилемою, та врешті ми з мамою прийшли висновку, що футбольний м'яч це не подарунок, а просто мрія. Коли ж настав час свята, виявилося, що такий висновок зробили не тільки ми, а ще троє дівчат зі своїми мамами. Жінки добре знають, що чоловіки це вічні діти. Однак, мені все ж здається, що хлопцю у 25 років дарувати м'яч (якщо він тільки не являється фанатом певного клубу і це не м'яч з автографом його кумира) м'яко кажучи "нє к мєсту".
Роздумуючи над даним питанням далі, я не можу оминути увагою скаркастичні пости про те, що найкращим подарунком були, є і завжди будуть піна для гоління, шкарпетки і дезодорант. Враховуючи, що переважна більшість жінок не страждають синдромом "блондинки" (у що покрайній мірі дуже хочеться вірити), вони з посмішкою на вустах залишають цю утопію і продовжуть напружений мозговий штурм.
Він приводить їх до наступної сходинки. А може, звернутися до відомої істини "лучший мой падарачєк ета я"? Тут меж фантазія не знає. Починаючи від червоної мережевної білизни і шпильок 15-ти сантиметрів, закінчуючи випічкою у формі серця і коробочкою із фантиками під назвою "100 причин, чому я тебе люблю". Любі мої жінки. Будучи представницею однієї з вами статі, я практично на колінах благаю, просто таки кричу до вашої свідомості. Задумайтесь і уявіть себе на місці вашого хлопця. Всі вони різні, не заперечую. Але отримати банку з рожевими скрученими папірцями, на яких написані вигадані ж вами ванільно-романтичні словосполучення навряд можна назвати мрією всього їхнього життя. Водночас, хочу додати, що мережевна білизна це справді круто і такий варіант дійсно заслуговує на шанс. Але тільки як супровід чогось основного. Погодьтесь, якби ваш обранець навіть станцював стриптиз, по його закінченню ви б все одно чекали нові туфельки, чи не так?
Звертаємо далі у нашому лабіринті, де бажана відповідь знаходиться десь поряд з кімнатою Мінотавра. А чому б не порадувати свого коханого якоюсь річчю, що має відношення до його хоббі? Ця думка справді варта уваги, адже такий подарунок у будь-якому випадку буде корисним адресату, а також красномовно промовлятиме "я думаю про тебе". І, мабуть, на цій мажорній ноті можна було б закінчити мій пошук, якби не одне "але". Погодьтеся, далеко не кожен чоловік має те саме захоплення, з причини понаднормової зайнятості, бо перегрався у юнацтві, чи й просто вже так склалося. Що ж робити тоді? І саме в цей момент, настає межа, коли здається, що самій вибрати подарунок вже неможливо, і починається анкетування. Друзів, знайомих, підписників у блозі, ледве не пересічних перехожих. І ти очікуєш шквал порад та неймовірно оригінальних ідей, а в результаті розумієш, що ти не самотня і поряд, або й далеко, існують жінки, які так само не мають бодай найменшого уявлення, що презентувати милому 14 лютого. Один мій знайомий якось сказав таку річ. "От ви, дівчата, такі дивні. Коли вибираєте подарунок, то просто купуєте річ, якої, на вашу думку не вистачає хлопцеві. Новий світер, кеди, сорочка, джинси. Навіть не намагаєтесь бути оригінальними. Ось ми мусимо зранечку збігати за квітами, та не за абиякими, а найулюбленішими. Потім обов'язково сніданок у постіль (тут бажано не помилитися з вибором: чай чи кава). Після цього сказати "закрий очі" і піднести сюрприз, неодмінно щоб він був у гарненькій обгортці з бантиком. І це не повинна бути блузка чи спідниця, а щось "з душею". От і гадаєм, що це таке має бути, а ви просто йдете в магазин і берете перше, що попалось на очі." Дорогі наші чоловіки. Як бачите не одні ви страждаєте напередодні свят. Ми теж проходимо усі кола творчого пекла. Більше того, усі світові бренди і виробники приклали максимум зусиль, щоб полегшити ваш вибір. Реклами з усіх сторін просто рясніють від лозунгів "для єдиної і неповторної" та "найчарівнішій і найпрекраснішій". Варто тільки покрутити головою, як одразу загориться лампочка, а то і не одна. Ну чому досі у торгівельних центрах немає відділів "Все для нього", де було б зібране усе різноманіття чоловічих вподобань. Чи хоча б телефонної служби підтримки, де б спокійний баритон надавав першу інформаційну допомогу. Насправді, подібні роздуми вести можна майже безкінечно. Та я прийшла до висновку, що ви не вгодите своєму хлопцеві з подарунком у 90% випадків. Виправдати його очікування можна лише одним способом. Прямо запитати, що йому потрібно. І відфільтрувавши декілька іронічних відповідей, типу "новий байк" або "рожевий айфон зі стразами" (тут уже в кого яка іронія), він все-таки дасть обдуману відповідь. Адже без подарунка ніхто не хоче залишитись?
6

Коментарі

анонім

19.02.14, 21:47

здесь этот праздник не отмечают
сразу на 23 февраля и 8 марта перепрыгивают

    Гість: Dardanello

    29.02.14, 21:51

    дельтаплан або акваланг

      39.02.14, 21:55

      дуже просто- хто любить солодке- торта спекти
      а хто ні- пивка *якщо любить*

        Гість: реал

        49.02.14, 21:56

        (Жінки добре знають, що чоловіки це вічні діти.) Сиськи очень любим пожмакать

          анонім

          59.02.14, 21:58

          Вот один мужчина местный очень хочет такую штучку
          http://baumarket.com.ua/uroven-lazernyy-rotatsionnyy-laserliner-autocontrol-master-pro-310-set.html

            Гість: Н@блюдатель

            69.02.14, 21:58

            Сейчас попробую дать совет работающий на 70%.
            Голда на акк в танках/самолетиках

              Гість: реал

              79.02.14, 22:00Відповідь на 1 від анонім

              здесь этот праздник не отмечают
              сразу на 23 февраля и 8 марта перепрыгивают
              24 тое надо делать выходной, Опохмел тяжело на рабочем месте переносить

                анонім

                89.02.14, 22:02Відповідь на 7 від Гість: реал

                А ты не пей,
                удиви всех, будь трезвым

                  99.02.14, 22:08

                  Надувну дівку.

                    Гість: реал

                    109.02.14, 22:10Відповідь на 8 від анонім

                    А ты не пей,
                    удиви всех, будь трезвым
                    Иногда как я завидую тем кто не имеет авто, Когда захотел тогда и остограмился, Но с другой стороны машина дисципппплинирует.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      10
                      попередня
                      наступна