Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Анастасия

41 рік, риби, познайомиться з хлопцем у віці 42-48 років

Броньований бульдозер зруйнував у США ціле місто.

  • 15.01.14, 22:00

4 червня 2008 - четверта річниця однієї дивної історії , що сталася в Гранбі , штат Колорадо , США
Марвін Хімейєр

Марвин Химейер   52 - річний зварювальник Марвін Хімейєр займався ремонтом автомобільних     глушників. Його майстерня тісно примикала до цементного заводу Mountain Park , який у 2003 році прийняв рішення про розширення, для чого почав скуповувати земельні ділянки жителів.

  Хімейер відмовляв у продажу своєї землі Mountain Park. Оскільки всі землі навколо майстерні вже належали заводу , на нього чинили тиск , перекриваючи комунікації і під'їзд до будинку. Для того, щоб прокласти іншу дорогу, Хімейер купив старий бульдозер Komatsu D355A - 3 .

Адміністрація міста не дала дозволу на будівництво нової дороги. Тоді Хімейер подав до суду на Mountain Park , але рішення суду було також не на його користь . З тих пір як вся прилегла земля була придбана заводом , в майстерні почали проводитися постійні перевірки : податкова , пожежна інспекція , санепіднагляд . Останній виписав штраф на $ 2500 за « резервуар , що не відповідає санітарним нормам» . Марвін не мав доступу до каналізації , оскільки земля , по якій слід було прокопати канаву, теж належала заводу . У той час , коли зварювальник поїхав на похорон свого батька, йому відключили світло, воду і опечатали майстерню. Після всього, що сталося, він на кілька місяців закрився в майстерні.

4 червня 2004 , в 14:30 Хімейер виїхав зі своєї майстерні на бульдозері, обшитому сталевий бронею.
Бульдозер Komatsu D355A - 3

Бульдозер Komatsu D355A-3
Для створення броньованого бульдозера Хімейєр знадобилося близько двох місяців, по одним повідомленнями , і близько
півтора року , за іншими . Бульдозер був обшитий дванадцятимілліметровими сталевими листами , прокладеними сантиметровим шаром цементу. Машина була оснащена телекамерами з виведенням зображення на монітори всередині кабіни. Камери мали систему очищення об'єктивів на випадок забруднення їх пилом і сміттям. Хімейер взяв із собою продовольство , воду , боєприпаси (дві гвинтівки « Ругер - 223 » і одна « Ремінгтон - 306 » з патронами ) і протигаз.

За допомогою дистанційного керування зварювальник опустив на шасі броньовий короб . Для того , щоб опустити цю оболонку на кабіну бульдозера , Хімейєр використовував саморобний підйомний кран. « Опускаючи її , Хімейєр розумів , що після цього з машини йому вже не вибратися » , заявили поліцейські експерти. Список цілей для знищення був складений заздалегідь , відповідно до якого Хімейер спочатку проїхав через територію заводу , знісши будівлю заводоуправління , виробничі цехи і всі інші будівлі. Потім зняв фасади з будинків членів міської ради , зруйнував будівлю банку , будівлі газової компанії « Іксел енерджі » , відмовилася після штрафу заправляти його кухонні газові балони , будівля мерії , офісу міської ради , пожежної охорони , товарного складу , декілька житлових будівель , що належали меру міста , редакції місцевої газети і публічну бібліотеку.
Броньований бульдозер Komatsu D355A

Бронированный бульдозер Komatsu D355A
Спочатку зупинити бульдозер намагався місцевий шериф з помічниками , потім поліція.
По тривозі підняли місцевий загін SWAT . Потім лісових єгерів . Всього було задіяно близько 40 осіб. SWAT використовували гранати , у єгерів штурмові гвинтівки. Один із сержантів SWAT застрибнув з даху на капот бульдозера і спробував скинути світлошумову гранату у вихлопну трубу , однак Хімейер , як виявилося , заварив туди грати, так що бульдозер тільки позбувся труби.

Хімайєр активно відстрілювався через прорізані у броні амбразури , але при цьому обійшлося без людських жертв - постріли робилися істотно вище голів. Бульдозер прийняв більше 200 попадань з усього - від службових револьверів до М -16 і гранат. Його спробували зупинити здоровенним скрепером . « Komatsu D355A » без особливих зусиль запхав скрепер задом у фасад магазину і там залишив. Машина , набита вибухівкою , на шляху Хімайєр теж не дала потрібного результату. Однак у бульдозера був пробитий радіатор , втім , як показує досвід кар'єрних робіт , такі бульдозери далеко не відразу звертають увагу навіть на повну відмову системи охолодження.

У 15:50 Хімейер почав валити дрібнооптовий магазин « Гемблс ». Бульдозер завалило уламками даху , він застряг і заглух. Коли поліції за допомогою автогену вдалося виконати в броні бульдозера діру , виявилося , що Хімейер покінчив життя самогубством близько шести годин тому.
Руйнування заводу від бульдозера Komatsu D355A - 3

В результаті місту було завдано шкоди на $ 5 000 000 , заводу - на $ 2 000 000. В результаті збитків завод продав свою

територію.

.
Разрушения завода от бульдозера Komatsu D355A-3

Бульдозер деякі хотіли поставити на постамент і зробити визначною пам'яткою, але більшість наполягло на його переплавці. Потім в ході слідства з'ясувалося, що «творіння Хімейера було настільки надійно, що могло витримати не тільки вибух гранат, але і не дуже потужний артилерійський снаряд : воно було суцільно покрито броньованими пластинами , кожна з яких складалася з двох листів півдюймової (у сумі близько 13 мм ) стали , скріплених між собою цементною подушкою » .

Цей вчинок викликав захоплення у багатьох людей в США і по всьому світу . Марвіна Хімейєра почали називати « останнім американським героєм ». При цьому варто зауважити , що багато жителів міста були позбавлені роботи . Зараз цей випадок оцінюється як стихійна антиглобалістська акція. У жителів містечка цей випадок викликає виключно змішані емоції.

20

Коментарі

115.01.14, 23:11

    215.01.14, 23:35Відповідь на 1 від ЯКриворожанка

    ...вважаєте про це сьогодні повинні знати українці? ........
    Ну що ж, зараз розішлю друзям

      315.01.14, 23:54

        415.01.14, 23:55

        Це, мабуть , єдиний доступний і дієвий метод, хоча пропаганда як зазвичай все перекрутить

          Гість: NeManul

          515.01.14, 23:58

          Яскравий приклад того, що може зробити одна людина, коли її розізлити

            616.01.14, 00:16Відповідь на 4 від doktor_khaos

            Це, мабуть , єдиний доступний і дієвий метод, хоча пропаганда як зазвичай все перекрутитьВважаю, важливий результат. А народ вже знає як то собі подати. Це як тепер різні говорять про Бандеру С. Але ніхто до цього часу так не вчинив, як він. Всі чекають, на того, що так поступить, як Бандера С. а вони будуть опісля обговорювати, що не так він зробив чи вдіяв. Більше б таких,як цей герой, то в Україні не було б Майдану...бо, що це дало? Якщо не стоїть - то коханням не займешся, а якщо стоїть а не знаєш куди - то те ж саме . Ото зара і з Майданом. Тре було в перші три дні забрати владу, а то тепер нема чого вуха піднімати і дрова возити. Владу або беруть відразу - або сушать сухарики. Надалі буде сценарій Чечні, про що мусолять ЗМІ - кругом теракти ....

              716.01.14, 00:33

              ...

                816.01.14, 02:01

                ...давно читав цю статтю шкода, що фінал сумний для дядька..

                  916.01.14, 02:25

                  насчет этого и видео есть. хроника, как доведенный до отчаяния человек валил собственность американских пидорасов при власти.

                    1016.01.14, 02:29Відповідь на 6 від заблокований

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна