Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

З щоденника українського школяра (1 вересня присвячується).

01.09. – Блін, знову ця лабуда. Не встиг відтягнутись як слід за літо. І чого воно таке коротке? Пацани кажуть, так римляни придумали – три місяці – і все. Ну, зустріну якогось римлянина – приб’ю.

02.09. – Курили з пацанами за школою. Черговий учитель погрожував, що поскаржиться батькам. Наївний. Тато вже давно заявляє, що я зкурвився чи скурився, точно не пам’ятаю. Треба перепитати.

05.09. – Здавали сьогодні твір на тему “Як я провів літо”. Мій визнано найкращим. Ще б пак, я зробив твір-презентацію, із слайдами про те, як ми з татом до сауни ходили.

10.09. – Географічка задавала на сьогодні вивчити назви столиць країн, що межують з Україною. Аби не паритись, збацав у фотошопі карту, на якій у всіх країн одна столиця – Лондон. Не проканало, блін.

15.09. – Історик – придурок. Спитав у класу, хто хоч щось знає про Наполеона, а що йому точно треба – не пояснив. Я розповів усе, що знав: де виробляють, як вживають, чим закушують. А цей йолоп мав на увазі якогось мужика, який вже двісті років як скопитився. Ну звідки нормальна людина може знати про події такої давнини, якщо я не пам’ятаю, на якому рівні “S.T.A.L.K.E.R.” позавчора застряг?

21.09. – Пацани приколювались над нашою німкенею – читали вірші німецькою без англійського акценту. Та думала, що збожеволіла, а коли розібралась що до чого – точно збожеволіла. Усім по десятці поставила. Навіть мені. І це при тому, що я ще в п’ятому класі казав, що учити мову переможених моїм дідом не збираюсь принципово, нехай вони нашу вчать.

25.09. – Блін, та математичка задовбала. Вирішила за будь-яку ціну навчити мене будувати графік функцій, хоча мій тато ще в першому класі попередив, що у мене у житті буде лише одна функція – отримувати зарплатню у його фірмі.

30.09. – Вирішив полякати сьогодні інформатика – прийшов на урок. Думав, у нього буде істерика від моєї присутності. Подумаєш, вліз минулого разу на платний порносайт. Він що, досі в лелеку та капусту вірить?

10.10. – Хімічка нас сьогодні розвела – натякнула щось про вибухівку. Ми, як придурки, цілий урок уважно слухали про інформаційний вибух у хімії в ХХ столітті.

11.10. – Складав електричний ланцюг на фізиці. Вийшов електричний стілець. Завтра йдемо до лікарні провідувати фізика.

12.10. – Краще б ми до лікарні не ходили – фізика після нашого візиту перевели у дурку.

13.10. – Блін, який облом. Спеціально прикинувся хворим на фізкультурі, щоб просвердлити дірку до роздягальні дівок. Думав, буду за бабки усім бажаючим здавати ту дірку в оренду. Просвердлив до каптерки прибиральниць. Треба буде попросити фізкультурника, щоб навчив спортивному орієнтуванню.

17.10. – Приходила медсестра, забирала дівчат на перевірку. Я теж пішов – нема чого нас, пацанів, утискувати за статевою ознакою.

20.10. – Вивчали на біології будову мозку. Гм, а тато казав, що у мене він в іншому місці. Мабуть теж погано вчився, а від мене тепер щось хоче.

21.10. – Зустрів у коридорі нову дівчину, нічого таку. Вирішив повипендрюватись перед нею. Виявилось – нова англічанка. Воно і видно, що нова – погрожувала батьків викликати до школи. Тільки новачки не знають, що мої батьки не до школи, а одразу до міськвно ходять.

22.10. – Вчилися на правознавстві качати права. У Борькі дуже добре виходить. Ще б не виходило, у нього тато – місцевий авторитет.

24.10. – Фу-у-у, нарешті канікули, тільки ще менші за літні. Будемо писати усім класом скаргу в ООН.

7

Коментарі

Гість: Alter_ego*

11.09.11, 19:11

Супер! На фіга пацану та школа,коли його тато ще в першому класі попередив, що у нього у житті буде лише одна функція – отримувати зарплатню у його фірмі.

    21.09.11, 19:13Відповідь на 1 від Гість: Alter_ego*

    Это было бы смешно, если бы не было взято с “натуры”

      Гість: Alter_ego*

      31.09.11, 19:18Відповідь на 2 від rutzit

      Это было бы смешно, если бы не было взято с “натуры”Ну,что поделаешь? А сколько лет фразе:"О,времена! О,нравы!"?
      Кстати, как Хозя,не вижу эски.Неужели с жизненного опыта?

        41.09.11, 19:18Відповідь на 3 від Гість: Alter_ego*

        Таки да!

          Гість: Alter_ego*

          51.09.11, 19:20Відповідь на 4 від rutzit

          Таки да!Кааапец! Бееедный папа!

            61.09.11, 19:21Відповідь на 5 від Гість: Alter_ego*

            Того папу за язык никто не тянул

              Гість: Alter_ego*

              71.09.11, 19:27Відповідь на 6 від rutzit

              Того папу за язык никто не тянулБорьке легче - его папа АВТОРИТЕТ.

                81.09.11, 19:28Відповідь на 7 від Гість: Alter_ego*

                Дык, если папа - авторитет, кто ж лучше Борьки права будет качать?

                  Гість: Alter_ego*

                  91.09.11, 19:29Відповідь на 8 від rutzit

                  Дык, если папа - авторитет, кто ж лучше Борьки права будет качать?Логично.