Останні статті

так он кого цитує пу

  • 07.04.14, 21:15


так он кого цитує пу . 1,29            /   ролик 2011 р.




прошу зауважити дату інтерв*ю :    2008 р.

костюмчик -ссс!

  • 07.04.14, 13:50

Колишня супруга президента Росії В. Путина - Людмила дефілює в костюмі кольорів українського державного прапора.

02.04.2014 г.

проте мені тут переконливо доказують що це фейк 2011 р.

ну що ж, фейк то фейк - зате кольори красиві

Путина Людмила

що б це могло означати???

 


13%, 3 голоси

71%, 17 голосів

17%, 4 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

запретить россиянам заниматься сексом в Крыму

  • 06.04.14, 00:14
Елена Мизулина предложила Госдуме запретить россиянам заниматься сексом в Крыму

Депутат Госдуми Елена Мизулина   подготовила проект закона «О запрете половых сношений на территории республики Крым и Севастополя». Документ будет внесен на рассмотрение в самое ближайшее время.«Мы не для того присоединяли полуостров к России, чтобы потом позволить осквернять эту святыню», — заявила депутат от «Справедливой России».

Для того чтобы предотвратить демографический провал в Крыму, Мизулина предложила завозить на полуостров людей с Урала и Сибири. «Двадцать лет жизни на Украины негативно сказались на мироощущении нынешних жителей Крыма. Они всё чаще задумываются о правах человека, требуют к себе равного и уважительного отношения со стороны государства, хотят достойного уровня жизни. Да и в целом благодаря хорошему климату крымчане более улыбчивые и жизнерадостные, чем остальные жители России», — считает депутат.

По словам Мизулиной, с таким настроем нынешних жителей Крыма полуостров будет трудно интегрировать в российскую действительность. «Перед нами остро стоит необходимость завоза новых граждан в Крым и Севастополь с Урала и Сибири. Таким образом, мы сможем выровнять по всей стране общий уровень отношения к жизни и власти», — считает Мизулина.

http://chronicle.pro/media-news/046812.html

а ця мізуліна,виявляється,  одіозна тьотка , одна зі списку  обами, герой скандальних висловів  та приколівhttp://photo.i.ua/user/2127957/154782/12001714/

http://photo.i.ua/user/2127957/154782/12001715/

Чому не зареєстрували самого чесного кандидата в президенти?

  • 05.04.14, 18:18
Чому не зареєстрували самого чесного кандидата в президенти?


хто кацап

  • 04.04.14, 14:22

слово «кацап» — тюркського походження, і походить від арабського слова «касаб» (qassab), що означає «живодер», або «м'ясник», «той, що забиває худобу». Дослідники відмічають також такі словосполучення в тюркських мовах: «адам кассаби» означає «люта людина», «деспот», вираз «кассап одлу» — «шельма»; «кассапчи» — караїмською означає «кат»; «хассап» мовою кримських татар означає «м'ясник», «гицель»  "Треба знати, що слово «кацап» вже віддавна знане в мовах багатьох східних турецьких племен і значить «різник», «лютий чоловік», «кат», «деспот», «злодій».

Тлумачення слова «кацап» подається також в «Українській малій енциклопедії» як похідне від татарського «різник», «різун».

За однією з версій, прізвище «м'ясник» закріпилося після того, як під час взяття Казані, татарам (жителі Казані — столиця сучасного Татарстану) було пообіцяно, якщо вони здадуть місто без бою, то всім подарують життя. Оборонці Казані повірили клятві царя, склали зброю, і московське військо увійшло в місто. Іван Грізний таки "дотримав" свого слова – дозволив обеззброєним татарам іти, куди вони забажають, але тільки після того, як понівечив кожного з оборонців, наказавши вирізати їм язика та відрізати вуха. Саме таких знущань та каліцтва завдав довірливим татарам московський кривавий цар з його жорстоким військом! 

 
                                    листівка 1918 р.
 
Усі ми, українці, з дитинства чули іншу версію назви росіян – "кацапи". Мовляв, вони носили бороди, й виглядали "как цап". Це хибне тлумамення виникло за таких умов. Перед Пе реяславською радою серед козаків була сильна проти-московська група, яка складалася з Івана Богуна (на знак протесту проти угоди з москалями він зламав свою шаблю), Виговського, Григо-рія Герцика та інших. Ці патріоти доводили Богданові Хмельницькому, що не можна укладати договір з таким підступним і безчесним народом, як кацапи. Тоді Богдан Хмельницький звернувся др московських послів із запитанням "Чому вас називають кацапами?" Посли; не змогли дати відповідь. Гетьман послав з цим запитанням Виговського в Москву, до царя Олексія. Цар і бояри порадившись зі своїми прислужниками – вихідцями з України, вигадали таке:

"ви – хохли, бо носите на гслові хохол, а ми носимо бороди, тому нас прозвали "как цап" (тобто "как козел") звідси й "кацап".

Виговський привіз цю відповідь Хмельницькому, і Переяславську угоду було згодом підписано.

Москалі та московські бояри справді носили бороди й пишалися ними, але бороди в них були не клиновидними, цапиними, а широкими і мали вигляд лопати. Та й слово "цап" є українським. Таке фальшиве тлумачення слова "кацап" не має нічого спільного з прізвиськом "кассап", що його дали московитам скривджені татари.

ЗРОЗУМІЛО , ЩО КАЦАПАМ НЕ ДО ВПОДОБИ ПРАВДИВЕ ПОХОДЖЕННЯ ЇХНЬОЇ НАЗВИ, ЯКЕ ДЕЩО УСКЛАДНЮЄ УСПІХИ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ ВІЙНІ  І ВОНИ :

 

- ЗРОБИЛИ СПРОБУ ПІДМІНИТИ ПОНЯТТЯ  І ПЕРЕПИСАТИ СЛОВНИКИ, ЯК ВОНИ ПЕРЕПИСУЮТЬ ІСТОРІЮ(ще від кацапки Катерини ІІ).

 

- ХОЧУТЬ ВИДАЛИТИ З ВІКІПЕДІЇ СТОРІНКИ ІЗ ТЛУМАЧЕННЯМ СЛІВ КАЦАП І МОСКАЛЬ:

            "Материал из Википедии — свободной энциклопедии
Mail-mark-junk red.svg

Эта статья предлагается к удалению.

Пояснение причин и соответствующее обсуждение вы можете найти на странице Википедия:К удалению/21 декабря 2013.
Пока процесс обсуждения не завершён, статью можно попытаться улучшить, однако следует воздерживаться от переименований или немотивированного удаления содержания, подробнее см.
руководство к дальнейшему действию.
Не снимайте пометку о выставлении на удаление до окончания обсуждения. "