Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Наталя

42 роки, лев, познайомиться з хлопцем у віці 38-48 років

Трішки позитиву: Цитати Гомера Сімпсона ;)

  • 15.02.11, 03:47

1. Якщо дійсно хочеш чогось добитися в житті, доведеться багато над цим працювати. А тепер тихо: зараз оголосять виграшні номери лотереї.

2. Спокійно, без паніки, якщо що, запрацюю грошей, продавши одну зі своїх печінок. Обоє мені все одно ні до чого. 3. Діти - наше майбутнє. Ось чому їх треба зупинити зараз. 4. Давайте вип'ємо за алкоголь - джерело і вирішення всіх наших проблем. 5. Якщо ти щасливий і усвідомлюєш це - вилайся. 6. Освіта мені не допоможе. Кожного разу, коли я щось запам'ятовую, це щось займає місце,випхнувши з мізків що-небудь ще. Як в той раз, коли я пішов на курси виноробства і розучився водити машину. 7. Жінки - вони як пиво. Добре виглядають, добре пахнуть, і ти готовий переступити через власну матір, аби роздобути їх.

8. Синок, ти говориш "жополиз" так, як ніби це щось погане.

9. Не варто горювати. Люди постійно вмирають. Хтозна, може і ти прокинешся завтра мертвим.

10. Я не ляжу в одне ліжко з жінкою, яка вважає мене ледарем. Раз так, хай розсуне у вітальні диван і застелить ліжко. Я спати хочу.

11. Убити боса?! Чи підніметься у мене рука здійснити американську мрію?

12. Для брехні потрібні двоє. Один бреше, інший слухає. 13. Спроба - перший крок до провалу. 14. Послухайте, у людей завжди знайдеться яка-небудь статистика. Це відомо 14% населення. 15. Не бачу сенсу виходити з будинку. Ми все одно кожного разу повертаємося назад. 16. Сльозами пса не повернеш. Якщо лише сльози не пахнуть собачою їдою. Отже можна сидіти удома,

поглинаючи банку за банкою собачу їду, поки сльози не почнуть віддавати нею,аби пес учув запах з вулиці і повернувся сам. А можна просто піти і пошукати його.

17. Психіатр нам не потрібний. Ми і так знаємо, що наше дитя із зрушенням.

18. Я бачу посмішки своїх дітей. І розумію, що вони затіяли щось недобре. 19. Якщо ти злитимешся на мене кожного разу, коли я роблю дурість, мені доведеться припинити робити дурощі. 20. Ти можеш здорово знатися на чомусь, але завжди знайдеться 1000000 чоловік, що роблять це ще краще.

21. Не можна постійно винити себе за щось. Звинуватите себе разок, і спокійно живите далі.

22. Все моє життя я мріяв про одне - досягти всіх своїх цілей. 23. Діти - ті ж мавпи. Лише шуму від них більше. 24. Можна працювати на декількох роботах одночасно і все одно бути ледарем. 25. Не хапало ще,аби який-небудь хірург показував, як мені себе оперувати! 26. Будь щедріше в ліжку. Поділися бутербродом! 27. Інколи я лежу в ліжку і думаю, що ніщо не змусить мене встати. А потім відчуваю, як піді мною стає мокро, і розумію, що помилявся. 28. Дурень і гроші швидко розлучаються. Я б заплатив багато грошей тому, хто б пояснив мені цю закономірність. 29. Яким би потужним і дивним він не був, я не потерплю наїздів навіть від океану! 30. Завжди краще спостерігати за процесом, чим робити щось самому.

31. Аби тебе любили - доводиться бути зі всіма хорошим щодня. Аби ненавиділи - напружуватися не доводиться взагалі.

32. Це для Життя просто купа всякої фігні, яка відбувається.Єдиний спосіб змусити всіх думати про тебе добре це змусити всіх думати про себе погано. Я втомився приносити всім задоволення думати про себе добре...

33. Зрозумійте, в кожному з нас є трохи Гомера Сімпсона!

Особисто для мене Гомер Сімпсон  смішний Дивак і антиприклад сучасному чоловіку.У якого потрібно вчитись як НЕ потрібно жити.

4

Коментарі

Гість: Яна1979

115.02.11, 06:56

    Гість: ГарбуЗЕК

    215.02.11, 08:05

    Брава Великий и умнейший американский народ.Хорошо ,что США одна сверхдержава.