хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Ситуація в зоні ато на цей час

  • 22.01.15, 21:31
Найбільш напружена ситуація в районі Дебальцеве

Протягом дня на окремих напрямках незаконні збройні формування проявляли підвищену активність. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Найбільш напружена обстановка склалася в районі н. п. Дебальцеве. Противник веде по позиціях сил АТО масовані обстріли в районі населених пунктів Дебальцево, Ольховатка, Рідкодуб, Попасна, Санжарівка, Троїцьке, Чернухіно та ін. Загальна кількість таких обстрілів станом на 18:00 становила 45. Наші військові успішно ведуть контрбатарейну боротьбу, завдаючи бойовикам втрат у живій силі та техніці.

Поблизу донецького аеропорту тривають жорстокі бої. Українські військові, займаючи вигідні рубежі, утримують свої позиції, одночасно завдаючи артилерійських ударів по нападникам та їх вогневих засобах. Під вогнем артилерії та реактивних систем бойовиків також перебувають населені пункти поблизу аеропорту. 

Зранку обстріляли з "Градів" населений пункт Тоненьке. Пізніше обстрілів зазнали українські опорні пункти поблизу Авдіївки, Верхньоторецького, Мар’їнки й Опитного. В районі Верхньоторецького бойовики кілька разів вдавалися до безуспішних спроб штурму. Завдяки вмілому маневру вогнем українських військових бойовики несуть чисельні втрати.

У районі 29-го та 31-го блокпосту, поблизу населених пунктів Кримське та Нижнє, бойовики зранку провели обстріл українських позицій з артилерії та "Градів". Потім, близько 10:00, противник застосував танки, зав’язалась танкова дуель. У результаті грамотних дій українських танкістів противник відійшов. У другій половині дня тут спостерігалося відносне затишшя. 

На Маріупольському напрямку бойовики особливої активності не проявляли. З 10:00 до 11:00 вони зі стрілецької зброї та мінометів тричі обстріляли українські позиції поблизу Миколаївки, а через годину – також тричі відкрили вогонь по Чермалику. Вогнем у відповідь українські військові змусили бойовиків припинити обстріл.

Знову зафіксоване відкриття вогню терористами по мирних громадянам. Обстрілу з артилерії зазнав н. п. Гранітне, також з "Граду" обстріляли Авдіївський коксохімічний комбінат. Також бойовики продовжують застосовувати тактику обстрілу перепускних пунктів через лінію зіткнення.

8

Коментарі

122.01.15, 21:40

Батальон Днепр-1
Громадська організація · 15 358 уподобань · 9 год ·
ПРЕС-СЛУЖБА ПОЛКУ ДНІПРО-1 ІНФОРМУЄ
Вночі, партизанський загін, який координує полк "Дніпро-1", підірвав вантажний потяг, яким терористи перевозили вугілля на територію Російської Федерації.
Повністю знищено два вагони і частину залізниці на станції Красна Могила, поблизу м.Свердловськ, Луганської області.
Таким чином, зруйновано залізничне сполучення між півднем луганської області і РФ.
Полк ?#?Дніпро1? висловлює підтримку партизанам та дякує за плідну співпрацю на благо Української держави!
Слава Україні!

    222.01.15, 21:45Відповідь на 1 від dj_venja

    Надо всю дорогу взорвать до рашки

      322.01.15, 21:56Відповідь на 2 від ikrol

      Надо всю дорогу взорвать до рашкидо Москвы, нафик

        422.01.15, 22:01Відповідь на 1 від dj_venja

          522.01.15, 22:52Відповідь на 3 від Вискарион

          Надо всю дорогу взорвать до рашкидо Москвы, нафикчому "до"?
          і москву нафік!

            622.01.15, 22:59

            не подобається мені, коли наши дають вогня тільки у відповідь. Ну вже доказано, що путьку ніщо не зупинить, крім поразки, тож не треба сидіти і мовчати, щоб його не дратувати. Ну скільки можна знущатися з вояків! І що, з новомобілізованими буде те саме? Сидити та чекати поки в"бьють?

              Гість: DIO101

              723.01.15, 00:10Відповідь на 1 від dj_venja

              Это хорошие новости, надо взрывать все транспортные артерии.