хочу сюди!
 

Марина

36 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-45 років

шизофренія шириться в РФ

  • 06.10.14, 01:53

Кандидат історичних наук, російський етнолог, мистецтвознавець Світлана Жарнікова на повному серйозі розповідає, що британці походять від росіян. Інший фахівець в галузі історії стверджує, що Рим заснували "русские", а видавець газети "Президент", яка прославляє Путіна, пише - у прадавні часи над Москвою зазнала катастрофи міжзоряна експедиція русів, від якої власне й пішло людство. 

Про це професор Державного університету Ілії (Грузія) Олег Панфілов пише у своєму блозі на Крим.Реалії.

"Виявляється, як повідала член Російського географічного товариства, у росіян була традиція виганяти древніх хуліганів куди подалі. Цим "куди подалі" виявилися британські острови. "Вчена" дама пояснює, що тоді Британія була під льодовиком, а традицію виганяти правопорушників англійці зберегли, заселивши своїми хуліганами Австралію. Ще я почув, що перед тим, як засилати, російським хуліганам "брили" голову, "зрізали оселедець" (!), звідси і походить слово "брити" - пише він.

За словами Панфілова, так він "несподівано дізнався, що у росіян були оселедці". Він також додає, що з покаранням трапився казус - британські острови були покриті льодом 12 тисяч років тому.

Згадує Панфілов ще одного фахівця - керівника інституту давньослов'янської і давньоєвразійської цивілізації при російській Академія фундаментальних наук. Так от, очільник інституту Валерій Чудінов вважає, що етруски - які жили на північному заході Італії у I тисячолітті до нашої ери - насправді були "русскими". Справа в тому, що історик стверджує - Русь виникла в II тисячолітті до нашої ери.

"Читати Чудінова так само цікаво, як читати психоаналіз Зигмунда Фрейда. Ось спробуйте усвідомити висновок про походження Риму: "етруски були слов'янами, а потім зрозумів, що вони були східними слов'янами зі Смоленщини, то пізніше стало з'ясовуватися, що вони не тільки створили Рим, але й були першими його мешканцями, тобто, в Римі звучала слов'янська мова", - пише Панфілов.

Можна скільки завгодно сміятися над подібними опусами, якби не державна підтримка "досліджень".

"Чудінов отримує гранти Міністерства освіти і науки Російської Федерації, викладає в Російському державному університеті туризму та сервісу, професор кафедри культурології та менеджменту Державного університету управління. Серед останніх "відкриттів" - знаходження написів на поверхні Місяця, Марса і в плямах на Сонці. Його колега Андрій Тюняєв видає газету "Президент", яка прославляє Путіна, його часто запрошує російське телебачення, даючи можливість нести всю цю нісенітницю, яка виходить величезними тиражами. Одне з відкриттів Тюняєва - "близько 50 тисяч років тому в районі майбутньої Москви зазнала катастрофу міжзоряна експедиція русів, що дала початок праетносу і почасти змішалася з місцевим мавпоподібним земним населенням", - пише Панфілов.

21

Коментарі

16.10.14, 02:17

    26.10.14, 02:51

    Ось воно що! Зелені чоловічки + мавпи = росіяни....

      36.10.14, 03:35

      Говорив мій дід "не кажи яйця бо будуть люди смія"ться""

      А я кажу: коли ми починаємо наводити лад в чужій країні то свою країну загубили.

        46.10.14, 05:52

        Что следует из этих - безусловно - важных выводов ученых мужей и мужих? А то - уважаемые господа присяжные заседатели - что и британские острова, и итальянский сапог это, суть, исконно русские земли (остальные - как будет доказано в ближайшее время - тоже), а те, кто живет на этих территориях, есть угнетенные саатечественники. С вытекающими для проклятых угнетателей последствиями

          56.10.14, 07:13

          Це вже було перед початком 2ї світової.

            66.10.14, 07:40

            Аненербе - 2

              76.10.14, 08:24

              Русы вымерли и остались одни мавпы на том месте...

                86.10.14, 08:47Відповідь на 2 від Дождь!

                  96.10.14, 08:48

                  Не варто порівнювати "членів Російського географічного товариства" з пенісами.

                    106.10.14, 09:29

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна