Ще не вмерла України і слава, і воля,
Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.
Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці.
Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці.
Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду...
в мене є соковарка схожа, але гадав тільки ягоди + виноградВідкрию ще один "секрет" - чим дрібніше поріжете, том краще джем, але тим меньше соку. (для джему шкірку з груш-яблук зрізати обов"язково!)
а зачем такие сложности с соковаркой? Шланг короче, сантиметров 20. Пополам его согнуть, прищепкой закрепить чтобы сок не вытекал. Через время открыть и набрать литровую банку готового горячего сока, тут же закатать.
Кстати, яблоки лучше через соковыжималку, так больше сока выйдет чем через соковарку
а зачем такие сложности с соковаркой? Шланг короче, сантиметров 20. Пополам его согнуть, прищепкой закрепить чтобы сок не вытекал. Через время открыть и набрать литровую банку готового горячего сока, тут же закатать.
Кстати, яблоки лучше через соковыжималку, так больше сока выйдет чем через соковаркуЩодо прищіпки - абсолютно вірно, так я і робив, а от соковижималка, звичайно, дасть соку більше, але каламутного, а жмих - тільки викинуть.
От і вибирайте...
каламутний - то з м"якоттю Та і не багато її. Я ось закривала, в трилітровій банці осаду м"якоті на два пальці. Соковижималка - совдепівська "Росинка". Яблука - Сніжний Кальвіль. Жмих - якщо без насіння, то на пироги аж бігом
Коментарі
Al KazlOFF
130.10.15, 18:51
грязновато, однако.
evgstereo
230.10.15, 18:52
в мене є соковарка схожа, але гадав тільки ягоди + виноград
Гість: Туго_Входит
330.10.15, 18:59
Мат на сайте стал нормой
http://photo.i.ua/user/2473710/431174/13542692/
Слава Україні!
Слухаємо гімн у виконанні Петра Порошенко і Верховної Ради. http://music.i.ua/player/2473710/5006/1111834/
Ще не вмерла України і слава, і воля,
Ще нам, браття молодії, усміхнеться доля.
Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці.
Запануєм i ми, браття, у своїй сторонці.
Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду...
Al KazlOFF
430.10.15, 19:06Відповідь на 3 від Гість: Туго_Входит
А стук на сайте всегда был нормой, но не все этим гордились.
Гість: Туго_Входит
530.10.15, 19:10Відповідь на 4 від Al KazlOFF
Кривовус
630.10.15, 19:20Відповідь на 2 від evgstereo
Відкрию ще один "секрет" - чим дрібніше поріжете, том краще джем, але тим меньше соку. (для джему шкірку з груш-яблук зрізати обов"язково!)
Кривовус
730.10.15, 19:23Відповідь на 1 від Al KazlOFF
То стіна під шпалери підготовлена, але за заготівкою часу не було закінчити.
Котяча мама
830.10.15, 19:28
а зачем такие сложности с соковаркой? Шланг короче, сантиметров 20. Пополам его согнуть, прищепкой закрепить чтобы сок не вытекал. Через время открыть и набрать литровую банку готового горячего сока, тут же закатать.
Кстати, яблоки лучше через соковыжималку, так больше сока выйдет чем через соковарку
Кривовус
930.10.15, 19:36Відповідь на 8 від Котяча мама
Щодо прищіпки - абсолютно вірно, так я і робив, а от соковижималка, звичайно, дасть соку більше, але каламутного, а жмих - тільки викинуть.От і вибирайте...
Котяча мама
1030.10.15, 19:40Відповідь на 9 від Кривовус
каламутний - то з м"якоттю Та і не багато її. Я ось закривала, в трилітровій банці осаду м"якоті на два пальці. Соковижималка - совдепівська "Росинка". Яблука - Сніжний Кальвіль. Жмих - якщо без насіння, то на пироги аж бігом