хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

На Рівненщині військові борються з снігом

Рівненщина: На прохання місцевих органів влади та самоврядування у Дубенському районі про надання допомоги з ліквідації наслідків снігопадів військовослужбовці 107-го Центру дорожнього забезпечення Збройних Сил України приступили до розчищення снігових наметів.

Зокрема, військовослужбовці зі складу загону з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій військової частини на спецтехніці розпочали роботи на шляхах населених пунктів Дубно – Мирогоща – Молодаво – Варковичі – Жорнів і в зворотньому напрямку та Дубно – Верба – Берег – Студянка. Загальна протяжність маршруту розчистки автомобільних доріг складає 118 км.

- Для розчистки снігових заметів залучено досвідчених військовослужбовців на чолі з сержантами Іваном Гачевським та Анатолієм Скибінським, а також грейдер ДЗ–122 та трактор Т150, - зазначив начальник 107-го Центру дорожнього забезпечення полковник Олег Безруков. - У разі потреби буде залучено додаткові сили і засоби для розчистки автомобільних доріг та звільнення автомобільної техніки від снігового полону.

Крім того, один із підрозділів 107-го Центру дорожнього забезпечення, що дислокується у місті Новоград–Волинський також надає допомогу в розчистці снігу в Новоград–Волинському гарнізоні. Зокрема, вже розчищено близько 80 км. автомобільних доріг.

Варто зазначити, що для оперативного реагування на ситуації, що виникають, сили та засоби військової частини перебувають у постійній готовності. Налагоджений цілодобовий зв’язок з підрозділами державної служби з надзвичайних ситуацій України в зоні відповідальності, дорожньо–експлуатаційною дільницею міста Дубно та органами місцевої влади і самоврядування.

0

Коментарі

129.01.14, 14:36

слава гэроям!