хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Військовий рекрутинг по-рівненськи

У Рівненському обласному військовому комісаріаті відбувся захід з проведення рекламування військової служби за контрактом спільно з представниками військових частин Рівненського, Яворівського та Новоград-Волинського гарнізонів.

 До участі також зголосилося понад п’ятдесят молодих людей із сіл та районних центрів області, а також батьки потенційних кандидатів на військову службу за контрактом.

- Сьогодні для нас на часі якісне проведення комплектування військових частин Збройних Сил України, і я хочу, що б це питання в межах нашої відповідальності було удосконалене, - зазначив військовий комісар Рівненського обласного військового комісаріату Дмитро Оксенюк. –Тому ми залучаємо не тільки військових для обговорення, а й молодь. Сподіваюся, ця зустріч стане повчальною для усіх, а хтось із присутніх в залі навіть вирішить обрати кар’єру військового.

Із розповіддю про переваги служби в 24-ій окремій механізованій бригаді, що в Яворівському гарнізоні, виступив майор Ігор Циганко. Одразу п’ятеро юнаків з Рівненщини зголосилися підписати контракт та, не чекаючи закінчення заходу, вирушили до Яворова. Двоє кандидатів попрямували вже до Новоград-Волинського гарнізону. Загалом, п’ятнадцятеро жителів області після зустрічі з працівниками комісаріатів та військових частин цього дня обрали для себе професію військовослужбовця.

0

Коментарі

129.01.14, 15:04

милицыя з народом!

    Гість: Бухтояр

    229.01.14, 16:17

    За чей счет банкет?