Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Sveta

33 роки, телець, познайомиться з хлопцем у віці 29-39 років

Армія здатна виконати весь спектр завдань, які на неї покладені

  • 28.09.12, 02:05

“Майже на всіх військових полігонах проходять навчання, на яких відпрацьовуються питання взаємодії між різними видами та родами військ”. На цьому 27 вересня 2012 року наголосив Міністр оборони України Дмитро Саламатін під час перебування на полігоні “Прибан” у Чернівецькій області.

Разом з начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем ЗС України генерал-полковником Володимиром Заманою глава оборонного відомства спостерігав за етапом комплексу дослідницьких експериментальних командно-штабних навчань з органами військового управління та військами (силами) “Перспектива-2012”.

Безпосереднє керівництво діями учасників навчання здійснював командир 80-го окремого аеромобільного полку полковник Віктор Копачинський. Близько 600 його підлеглих на 80 одиницях броньованої та автомобільної техніки здійснили 330-кілометровий марш на місце проведення батальйонного тактичного навчання з пункту постійної дислокації.

– У рамках “Перспективи-2012” навчання проходять майже на всіх військових полігонах. Мобільна група керівництва Міністерства оборони та Генерального штабу намагається охопити якнайбільше епізодів навчань та подивитись на що здатні наші військовослужбовці, – зауважив Дмитро Саламатін.

За підсумками навчання на Буковині Міністр оборони наголосив, що війська готові протидіяти терористичним угрупованням та виконувати інші завдання за призначенням.

– Наша армія здатна виконати весь спектр завдань, які на неї покладені, – підкреслив Дмитро Саламатін.

На завершення епізоду навчань Міністр оборони України заохотив кращих воїнів високомобільних десантних військ.

0

Коментарі