Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Алиса

41 рік, діва, познайомиться з хлопцем у віці 32-52 років

Разом з військовослужбовцями воювали і резервісти

  • 28.09.12, 01:56
27 вересня 2012 року, відповідно до плану проведеннякомплексу дослідницьких експериментальних командно-штабних навчань з органамивійськового управління та військами (силами) “Перспектива-2012”, на полігоні“Прибан” 300-го окремого механізованого полку у Чернівецькій області відбулосябатальйонне тактичне навчання.

За діями учасників навчання спостерігали Міністр оборони України ДмитроСаламатін та начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних СилУкраїни генерал-полковник Володимир Замана.

За сценарієм заходу, після отримання інформації про виявлення на територіїнашої держави незаконного збройного формування, командування 80-го окремогоаеромобільного полку прийняло рішення блокувати задану місцевість тазапропонувати близько 120 “злочинцям” здатися.

Після того, як “бандити” відмовилися здаватися і відкрили вогонь увідповідь, позиції ворога атакували літаки-винищувачі МіГ-29. Згодом “бандитам”довелося пережити ще одне бомбардування, цього разу з бойових вертольотівМі-24.

Атака з повітря змусила членів “бандформування”, що залишилися в живих,здійснити спробу втечі. Проте автоколона “чужинців” потрапила в засідкудесантників. Після чого до бою вступили ще дві роти на бронетранспортерахБТР-80. Вони блокували район “бойових дій”, не давши ворогу вийти з оточення.Противника було знищено.

– Сьогодні ми побачили професійні дії військовослужбовців. До речі, в цьомупідрозділі пліч-о-пліч зі строковиками та контрактниками “воювали” з“бойовиками” незаконного збройного формування більше 70 резервістів, –коментуючи події, що розгорталися на полігоні, зазначив генерал-полковникВолодимир Замана.

Резервісти протягом майже десяти днів у складі аеромобільного батальйонуразом з іншими військовослужбовцями виконували поставлені перед підрозділомзавдання. Їхніми діями командири були задоволені.

– Кожен солдат, контрактник та офіцер маєвдосконалювати свої навички на практиці, на полігоні, в умовах наближених до реальних,– наголосив начальник Генерального штабу ЗС України.
0

Коментарі