Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Славушка

48 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

На День Незалежності чернівчани та гості міста насолоджувались

  • 26.08.12, 22:37
Святковий настрійпанував у п’ятницю  ввечері вчернівецькому парку культури та відпочинку ім. Т.Г. Шевченка. На майданчикубіля фонтану відвідувачі мали змогу насолодитися грою духового оркестру 300-гоокремого механізованого полку.


Жоден перехожий не лишився байдужим до свята музики. Батьки з дітьми, закоханіпарочки, молодь і пенсіонери – всі з задоволенням зупинялись на майданчику нетільки щоб послухати духовий оркестр, а й потанцювати. Адже піддавшись ритмувальсу неможливо було встояти на місті.

Саме така атмосферапанувала в парку ще за часів Австро-Угорщини, коли у вихідні та святкові дні длягородян та гостей міста завжди грала музика.

 Ідея відродити цю добру традицію належитьсекретарю Чернівецької міської ради Віталію Михайлішину. І відтепер, засприяння міської ради та очільника міста особисто, кожної неділі в паркукультури та відпочинку ім. Т. Г. Шевченка усі бажаючі протягом двох годин з17:00 до 19:00 зможуть насолоджуватись святом духової музики.

1

Коментарі

Гість: Старый_лентяй

126.08.12, 23:46

"Саме така атмосферапанувала в парку ще за часів Австро-Угорщини ..." красиво пишешь военный журналист, только вот замысловато, неподготовленный читатель может не угадать! Пропагандист вы однако!