Популярні приколи

відео

хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

На Буковині відзначили День Державного Прапора України

  • 23.08.12, 20:26
Сьогодні, 23 серпня, у селах і містах Чернівецької області відзначаєтьсяДень Державного Прапора України - започатковане у 1994 році свято вшануванняодного з головних символів України. На Центральній площі обласного центру зцієї нагоди відбулась церемонія урочистого підняття національного стягу заучасті керівництва Буковини і Чернівців, військовослужбовців гарнізону тагромадськості краю.

За командою начальника Чернівецького гарнізону обласного військовогокомісара полковника Юрія Буліча військовослужбовці винесли Державний Прапор і під музику оркестру 300-гоокремого механізованого полку відбулось його урочисте підняття.

Спілкуючись із журналістами місцевих засобів масової інформації, полковникЮрій Буліч наголосив, що саме під рідним стягом український народ утверджувавсвою незалежність, самобутність та державність.

-        Прапор нашої держави – це нашаслава, символ відродження України і нашої єдності. І саме під національнимукраїнським прапором зараз ми будуємо міцну, економічно самодостатню і успішнуБуковину, - сказав голова обласної державної адміністрації Михайло Папієв.

Голова облдержадміністрації висловив впевненість, що серця буковинцівсповнюються гордістю за свій край, коли підіймається у небо державнийсиньо-жовтий прапор та звучить державний гімн України.

Завершився захід проходженням військовослужбовців гарнізону урочистиммаршем по Центральній площі міста.

Згодом в Літньому театрі (Центральний парк культури та відпочинку ім. Т.Шевченка) обласного центру розпочалися урочисті збори та святковий концерт знагоди 21-ї річниці Незалежності України.

Протягом години військовий оркестр радував чернівчан та гостей міставиконанням різного музичного репертуару.

0

Коментарі

123.08.12, 20:53

не копируйте из Ворда. как видите, оттуда вставляется толпа ненужных знаков и пустого места. внизу есть кнопка "отрудактировать"