хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Російська агресія у напрямку до України

  • 08.01.11, 00:23

Відправлено по пошті admin 4 червня, 2010

у Відповіді: Російська агресія у напрямку до України  ?????

ЧОМУ ви запитуєте????

 

дипломатичні стосунки між Російською Федерацією і Україною були встановлені в 1991 негайно на ліквідації Радянського Союзу, якого, обоє засновували засновницький республіку.

Українська історія не є окремим предметом в провідних російських університетаху, а включені в історії Росії

newsblast082808-300x187.jpgCartoonRussiaUkraine-300x203.jpgimages.jpg126430-300x240.jpg

Другорядні факти і форма загроз Росія у напрямку до України.

Стосунки у напрямку до України з Росії завжди були якимись ворожими, але зараз пішли до нових висот після Української незалежності.

Прем'єр-міністр Володимир Путін оголосив в російському для НАТО саміті в 2008, що, якщо Україна ризикне, щоб приєднатися до НАТО без згоди росії, Київ не дасть Москві ніякого іншого вибору, потім анексія Українського Сходу і Криму. (Короткий зв'язок з Putins statment)

  Деякі експерти переконані, що Росію, "демократичне" керівництво і жорстка лінія, визначається по запобіганню російських типу "помаранчевої революції" в Росії.

Таке мислення може пояснити не лише Російську внутрішню політику, але і його чутливість над подіями за кордоном також. Росія періодично користувалася своїми великими ресурсами енергії, щоб задратися своїх більше маленьких, залежних сусідів але Російські Урядові думки, що внутрішня сварка між політичною елітою України - засуджувають за безвихідь між 2 країнами. І в той же час Росія фінансує проросійські фракції в Українському уряді. У ганебній спробі створити розподіл в Українському уряді, користуючись хорошою старою Російською тактикою і ігри загроз і поділяй і володарюй.

У 1990Декілька гострих суперечок, сформованих через руйнівні дії у напрямку до України збоку Росії. Питання Криму - одна з суперечок. Це, проте значною мірою вирішилося після того, як Український Уряд вибирав, після тиску з боку Росії і поступився менш-більш сприятливий вибір. Крим мав залишитися в Українських межах, але тільки якщо Крим отримав статус Автономної Республіки. Це було зроблене, нехтуючи національним референдумом 1991. ( Стислість зв'язують 1991  референдум)

Другий головний диспут 90-х було місто Севастополь, з його основою Російського  Чорноморського Флоту. На відміну від іншої частини півострова Крим, місто Севастополь несло спеціальний статус в межах Радянського Союзу.

Під час падіння Радянської влади, місто разом з рештою України взяли участь у національному референдумі за незалежність України, де 58% населення проголосували за спадкоємність міста на користь Української держави.

(Посилання на Севастополь на користь української держави / Російські Думи aroganse голосування на рекламування міста)

Повністю ігноруючи цей факт, російська Дума проголосувала повернути місто, до території Росії в 1993 році. Після декількох років інтенсивних переговорів, в 1997 році це питання було вирішене на поділі Чорноморського флоту й оренди деяких військово-морських баз в Севастополі для Росії до 2017 року.

У 2000 році

Після "помаранчевої революції" деякі проблеми спливли в тому числі газові суперечки, і потенційне членство України в НАТО.

Сьогодні Росія залишається найбільшим економічним партнером України, Українська туристична галузь, сильно залежна від російських туристів. Багато східних і південних регіонів русофоби, які такожє домом для більшості російської діаспори в Україні, бажають ближчих стосунках з Росією і постійно використовуються Москвою, як маріонетки в російській поганій грі і спробах поділяти і володорювати.

Проте далі центральні і особливо західні регіони України показують менш доброзичливе відношення ідеї історичного зв'язку з Росією і Радянським Союзом зокрема, як на захід річки в Києві (де здебільшого етнічні українці живуть) був уражений поряд з Українським геноцидом  1932-1933, це було сталінське радянське покарання Росії за зростаючий Український  націоналізм і результат сталінської колективзаційної політики.

 Російський Президент Дмитро Медведєв відіслав videoblog на кремль.вебсайт рутенію, і офіційний блог кремль LiveJournal, в якому він напав на Віктора Ющенка, для того, що вимоги Медведєва - відповідальність Українського Президента в поганих стосунках з росією і Анти-російська позиція поточної Української влади В результаті цього передбачуваного Анти-російського почуття, Медведєв анонсував, що він не призначить нового Російського посла на Україну. У відповідь на цього Президента України Віктор Ющенко написав, він не може погодитися, що українсько-російські стосунки мають пробіг у будь-яких більших проблемах потім вони вже мали і задавалися питанням, чому російський Президент повністю виключає російську відповідальність в цьому. (російський clames український agression )

Світові політичні аналітики сказали, що повідомлення Медведєва хронометроване, щоб вплинути на кампанію для Українських президентських виборів, 2010.  США. і інші Західні країни  сказали, що не упевнено, що ці коментарі формують Медведєва був обов'язково а також заявляв, що Україна має право зробити його власні альтернативи, і якщо Україна хоче заглянути в приєднання до України NATO, оскільки будь-яка інша однорідна керівна країна має прямо до того, якщо вона так вибирає

 і Дмитро Медведєв підписав договір з приводу оренди Російської Військово-морської Бази в Севастополі впродовж майбутніх 25 років. Це бачить щось як повний продаж поза Україною. Оскільки в Українській конституції це - порушення державного права, щоб не мати ніякого співвітчизника збройних сил на постійних основах на Українській території впродовж розширеного періоду часу. У обміні, щоб продавати, це в Україну Українських народів отримало зменшення ціни на природний газ, яких припадає по $ 100 за кожну тисячу кубометрів.

17 травня, 2010, Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв прибув в Київ. Впродовж Медведєва візиту сподівався підписатися міжобласні і міжнародні проблеми договорів співпраці, згідно з РІА Novosti. Це також було згадане на офіційному запиті у Верховній Раді заступником розквіту Першого Міністра Андрієм Kлюєвим. Згідно з деякими інформаційними агентствами головна мета візиту мала вирішити розбіжності в російсько-Українських стосунках з енергії, після того, як Віктор Янукович був згоден розпродати іншу частину Українських інтересів і газпрому злиття з Naftogaz. Не кажучи вже про злиття компаній державного газу є також розмови злиття сектора ядерної енергії також. Сектор ядерної енергії Росія має свою зацікавленність з давніх пір і зараз з їх новим "Українським хлопчиком" в залах влади сектор ядерної енергії буде в межах їх керування.

Опитування росіян роблять висновок, що:

думки в опитуваннях росіян роблять висновок, що росіяни мають більше негативне відношення до українців, ніж навпаки.

Опитування в Росії показали, що після вищих посадовців росіі зроблені радикальні твердження або вжив сильнодіючі заходи проти України, відношення тих голосувало у напрямку до України погіршився (кожного разу). Проблеми, які мають вигляд росіян ушкодження України, є:

Можливе Українське членство НАТО;

Україна намагається щоб визнали Голодомор, як геноцид проти Української нації;

Честь Української Повстанської Армії і роблячи Бaндеру національним Героєм без мoсковського благословенія

 (не цій Росії був потрібний Ukraines, що благословляється, обираючи голосуванням Сталіну 2nd найбільшу  російську мову історія )

Опитування в Росії в 1990s показали, що більшість росіян не можуть прийняти ліквідацію Радянського Союзу і втрату їх впливу онде - все ще члени російської політичної еліти, яка стверджувала, що Українська мова - російський діалект і що Україна (і Білорусь) має бути частиною Російської Федерації, навіть якщо їх вимога, бути військовою анексією.

Більшість українців голосували за незалежність в грудні 1991 наступні роки державна російська преса зображувала Україну незалежну, як роботу націоналістів, хто крутив правильні інстинкти мас згідно з 1996 вивченням. Вивчення заперечує, що в результаті цього презумпція на російську популярну думку стала, що Українська політична еліта - тільки річ, що стоїть між щирим побажанням українців, щоб возз'єднувати з Росією.

Висновок

Ця нація, Українська Нація що вийшла з Київської Русі, і може законно пишатися  гордою історією Козаків. Повинна зараз об'єднатися, як один і зупинити синдром  маленького брата перед цим великим синдромом брата , здійсненого росіянами; І возз'єднуватися і входить в свій Європейській Українській минулій і майбутній ідентичності.

Слава Україні!

7

Коментарі

18.01.11, 14:52

Україна,не Росія!Слава Україні!

    анонім

    28.01.11, 16:53

    Собаки гавкають,а наш караван йде!

      анонім

      39.01.11, 22:16

      Собаки гавкають,а наш караван йде!вот ты и догавкался, до больнички, с которой тебя только по праздникам выпускаютти якийсь до мене не по здоровому не байдужий,я не по тих справах що ти,не загравай маленька,звернися краще до когось з твоїх однодумців-вони не відмовлять!

        анонім

        49.01.11, 22:22

        ехінопсік-не переводь свої комплекси й хвороби на інших!Успішного лікування в психолога та проктолога!

          анонім

          59.01.11, 22:25

          твої в сінагозі та обіженкі!

            анонім

            69.01.11, 22:40

            дійсно обіжений на всі 1000000%

              79.01.11, 22:42

              бидло і в Африці бидло

                89.01.11, 22:43Відповідь на 6 від анонім

                  анонім

                  99.01.11, 23:18

                  Та муфлони ті самоназвані родичі, що з них взяти...
                  Замітка сподобалась...

                    109.01.11, 23:30Відповідь на 1 від Davigadoff

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна